Europarcs Buitenhuizen

Ingeklemd tussen het strand en Amsterdam en midden in de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude ligt EuroParcs Buitenhuizen. In dit vakantiepark vind je het beste van twee werelden: je verblijft hartje natuur en bent toch dicht bij bruisende steden.


Kies je voor een dagje strand of breng je je tijd liever door in het wervelende centrum van Amsterdam? Vanaf EuroParcs Buitenhuizen sta je in 20 minuten op het strand, maar in een half uur kun je ook in het centrum van Amsterdam zijn of op luchthaven Schiphol. Op een steenworp afstand liggen ook het gezellige Haarlem en Nationaal Park Zuid-Kennemerland. In dit avontuurlijke duinlandschap kun je eindeloos fietsen en wandelen. Grote kans dat je plots oog in oog staat met een damhert of Schotse hooglander!


Kijken met het gezin bij de dierenweide


Ook op EuroParcs Buitenhuizen valt er genoeg te beleven. Geniet van je vakantiewoning in het groen of aan het water, spring in het verwarmde buitenzwembad of kom helemaal tot rust in de wellnessruimte. Net buiten het park ligt ook Golfbaan Spaarnwoude, de grootste golfbaan van Europa, waar golfliefhebbers een balletje kunnen slaan.


Faciliteiten

  • Speeltuinen
  • Animatie
  • E-chopper en fietsverhuur
  • Buitenzwembad
  • Wellness
  • Fitnessruimte
  • Wifi

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs Buitenhuizen

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Buitenhuizen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Buitenhuizen te melden