Outside Escape Texel (Den Burg)

Verken de Den Burg, los onderweg raadsels op en leer de stad op een nieuwe manier kennen! Deze uitdagende city escape neemt je mee langs de bekende, maar ook minder bekende plekken van Den Burg.


Tijdens deze stadswandeling los je samen met je teamgenoten een plaatselijk mysterie op terwijl je alles leert over de grootste ramp uit de geschiedenis van Texel.


Gejutter op Texel

Een stuk aangespoeld hout verandert jouw dag in een spannende ontdekkingsreis in Den Burg en Texel. De vondst roept vragen op: van welk schip is het? Wanneer is het gezonken? En het belangrijkste, kunnen we het scheepswrak zelf vinden?


Struinen door de straten van het prachtige Texel


De route slingert kriskras door de mooie straatjes en pleinen van Den Burg. Je begint bij de Vismarkt, tegenover het polderhuis, waar nu de Texelse Courant in gevestigd is. De route leidt je langs het noorden en oosten van de stad, langs de scheepsvaartschool, helemaal naar het zuiden (het stadhuis) en via het westen weer terug. Je komt langs de verschillende kerken, pleinen en winkelstraten.


De city escape eindigt op de Groeneplaats, een gezellig plein met veel horeca om de tour met een hapje en/of een drankje te kunnen afsluiten.

 

Openingstijden

Start op ieder moment, reserveren is niet nodig


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

€25,00 per team


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Outside Escape Texel (Den Burg)

Hoeveel sterren geef jij Outside Escape Texel (Den Burg)?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

Ga op pad in een van de vele locaties in Nederland en wandel door een door jou gekozen stad met Outside Escape! Tijdens de Outside Escape zal je raadsels en puzzels oplossen met je team. Daarnaast leer je ook nog unieke plekken van de stad kennen. Bekijk dit blog om een Outside Escape bij jou in de buurt te vinden.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Outside Escape Texel (Den Burg) te melden