Europarcs Camping en Jachthaven Uitdam

Geniet van een heerlijke kampeervakantie aan het water op EuroParcs Camping & Jachthaven Uitdam. Het vakantiepark ligt namelijk direct aan het mooie Markermeer. Met een boot vaar je zo het Markermeer op en geniet je van alle rust in de natuur. De drukte zoek je zo op met bruisend Amsterdam om de hoek! Zo heb je tijdens je vakantie het beste van beide werelden.


Direct aan het water van het Markermeer liggen de caravan- en camperplekken van EuroParcs Camping & Jachthaven Uitdam. Op de ruime plekken heb je meestal de beschikking over elektriciteit (6 ampère). Iets verder naar achteren vind je de kampeerplekken voor tenten. Het zachte gras is perfect om je tent op te zetten. Daarnaast beschik je over een sanitair gebouw, waar je gratis kunt douchen. Bij EuroParcs Camping & Jachthaven Uitdam geniet je tijdens het kampeerseizoen van 1 april tot 1 oktober van de unieke ervaring van kamperen aan het water.


Staanplaatsen aan het water


Geniet van een vakantie in een rustige Noord-Hollandse omgeving. Op EuroParcs Camping & Jachthaven Uitdam word je omringd door water waar je je de hele dag heerlijk kunt vermaken. 's Avonds leg je je boot aan in de jachthaven en geniet je van de faciliteiten op het nabijgelegen EuroParcs Poort van Amsterdam. Tegelijkertijd sta je ook zo in hartje Amsterdam. Ook ben je in een half uur in Marken, Volendam of op de Zaanse Schans. Op nog geen vijf minuten varen ligt ook het eiland Marken, wat je vanaf het vakantiepark zo kunt zien liggen.


Faciliteiten

  • Indoor speeltuin
  • Binnenzwembad
  • Wellness
  • E-chopper en fietsverhuur
  • Speeltuin
  • Minigolf
  • Jachthaven
  • Vissen

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs Camping en Jachthaven Uitdam

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Camping en Jachthaven Uitdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Camping en Jachthaven Uitdam te melden