Koninklijk Paleis Amsterdam

Ontdek de grandeur van de zeventiende eeuw in het Koninklijk Paleis Amsterdam, het grootste en meest prestigieuze Rijksmonument van Nederland. Het Paleis is het officiële ontvangstpaleis van Z.M. Koning voor staatsbezoeken en koninklijke ontvangsten. Daarnaast stelt de Koning het Paleis zoveel mogelijk open voor bezoekers. Als officieel ontvangstpaleis van Koning Willem-Alexander biedt het een unieke inkijk in de prachtige architectuur en vorstelijke interieurs.


Burgerzaal


Beleef de geschiedenis met gratis audiotours voor volwassenen, waarbij details, beeldhouwwerken en kunstwerken van meesters zoals Rembrandt's leerlingen tot leven komen. Voor kinderen is er een speciale interactieve audiotour, met Prins Louis als gids voor de jongsten (5-8 jaar) en een spannende zoektocht naar de gestolen tak van de vrede voor de avontuurlijke leeftijdsgroep (9-12 jaar).

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Reguliere openingstijden maandag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €12,50

Kinderen tot 18 jaar gratis

CJP / CKV en studenten €9,00

Museumkaart gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Koninklijk Paleis Amsterdam

Hoeveel sterren geef jij Koninklijk Paleis Amsterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Koninklijk Paleis Amsterdam te melden