Micropia

Micropia is ’s werelds eerste museum waar de onzichtbare wereld van micro-organismen zichtbaar wordt gemaakt. Micropia toont het machtigste, meest succesvolle en tegelijk kleinste leven op aarde: microben.

 

Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel. Ze zitten op je, ze zitten in je, en jij alleen hebt er al meer dan honderdduizend miljard. Ze zijn er als je eet, als je ademt en als je zoent. Ze zitten overal, op je handen en in je buik. En ze bemoeien zich met alles. Zíj bepalen hoe onze wereld eruitziet: wat je ruikt en wat je proeft; of je ziek wordt, of juist beter. Ze kunnen ons redden of vernietigen.

 

Microben, de kleinste en machtigste organismen op onze planeet. We weten nog maar weinig van ze af, maar kunnen veel van ze leren. Over onze gezondheid, alternatieve energiebronnen en wie weet wat nog meer. Als je de wereld van héél dichtbij bekijkt, gaat er een nieuwe voor je open. Mooier en bijzonderder dan je je ooit hebt kunnen voorstellen. Kom naar Micropia. Het eerste microbenmuseum ter wereld, midden in Amsterdam.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zondag t/m woensdag van 9:00 tot 18:00 uur

Donderdag t/m zaterdag van 9:00 tot 20:00 uur

 

Kerstavond, 1e Kerstdag en 2e Kerstdag van 9:00 tot 18:00 uur

Oudjaarsdag van 9:00 tot 16:00 uur

Nieuwjaarsdag van 10:00 tot 18:00 uur

4 mei tot 19:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

10 jaar en ouder €16,-

3 tot 9 jaar €14,-

0 tot 2 jaar gratis

Studententarief €8,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Micropia

Hoeveel sterren geef jij Micropia?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Micropia te melden