Europarcs Spaarnwoude

Midden in het groen van recreatiegebied Spaarnwoude ligt EuroParcs Spaarnwoude. Dit is de ideale uitvalsbasis om de weidse polders en omringende bossen te verkennen op de fiets, te voet of met een bootje. Tegelijkertijd sta je ook zo in hartje Amsterdam.



De heerlijke omgeving met uitgestrekte polders, slootjes, dijken en de bossen van natuurgebied Spaarnwoude nodigt uit om te voet, op de fiets of met een bootje te verkennen. Ook natuurgebied Twiske-Waterland is een aanrader voor natuurliefhebbers. Zoek je de reuring van een stad? EuroParcs Spaarnwoude ligt aan de rand van Amsterdam. Binnen een half uur sta je in het centrum van de stad met haar vele musea! Vanaf EuroParcs Spaarnwoude is het ook niet ver rijden naar de kaasstad Alkmaar en de Zaanse Schans waar je een stapje terug doet in de tijd.


Kom tot rust in een van de vele vakantiehuizen in Spaarnwoude


Faciliteiten

  • Binnenzwembad
  • Wellness
  • Speeltuinen
  • Restaurant
  • Fietsverhuur

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs Spaarnwoude

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Spaarnwoude?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Spaarnwoude te melden