Escape Boat Tour Varen Nieuwkoop

Geniet met je gezin van de Escape Tour. Ga erop uit en kom naar de Nieuwkoopse plassen. Maar niet om gewoon een tochtje te varen! Waag je met z'n allen in een fluistersloep aan een avonturentocht op het water. Geheime codes lokken je het gebied in. Vaar de prachtige route aan de hand van de ‘scheepsleidraad’. Doorgrond het systeem met behulp van GPS-gegevens. Laat je uitdagen en ontraadsel de versleutelde boodschappen. Alle materialen die je meekrijgt ondersteunen jullie om tot een goede afronding van je avontuur te komen. Alleen door goed afstemmen en samenwerken kun je de gecombineerde hints verwerken. Ondertussen genieten jullie van het schitterende natuurgebied. Ieders kwaliteit kan worden benut! Dit wil je niet missen.




Het enige beeldscherm dat gebruikt wordt is 1 van je eigen telefoons, waarop je de speciale ‘Escape App’ downloadt met de route die je gaat volgen. Neem dus een opgeladen smartphone mee! (1 per gezin) Je volgt de route in maximaal 3 uur tijd.



De Nieuwkoopse Plassen, verstopt in het Groene Hart is bekend om haar rust en pracht. Zeldzame vogelkolonies en diersoorten komen er voor en met ieder seizoen unieke planten. Terwijl de natuurliefhebbers van je gezin genieten van de rust en natuurpracht, genieten de ontdekkingsreizigers van de uitdagingen in de Escape. Samenwerking verbindt en haalt ieders sterke kant naar boven. Cijfers, taal, creativiteit, muziek, poëzie, kleur, logisch inzicht, alles komt aan bod. Voor kleine kinderen is er aangepast spelmateriaal te verkrijgen met verrassing. Winnen jullie de Escape Trofee? In ieder geval een fantastische ochtend/middag om naar uit te kijken.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Van april t/m oktober

Dagelijks van 10:00 tot 13:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur beschikbaar


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Boot €67,50

Volwassenen €20,00

Van 12 tot 18 jaar €15,00

Van 4 tot 12 jaar €10,00

Tot 4 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Boat Tour Varen Nieuwkoop

Hoeveel sterren geef jij Escape Boat Tour Varen Nieuwkoop?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Boat Tour Varen Nieuwkoop te melden