Strandtent Solbeach Scheveningen

Maak van je bezoek aan het strand een echte belevenis bij Solbeach. Kom lekker loungen op het terras. Eten, drinken, feestvieren, luieren of juist actief bezig zijn. Het kan allemaal bij strandpaviljoen Solbeach in Scheveningen. In een ongedwongen sfeer, met versbereide gerechten en met misschien wel de aardigste bediening van de hele Hollandse kust.


Binnen in de strandtent


Bedrijfsfeest vieren?

Een verjaardag, vrijgezellenfeest, borrel of receptie, teambuilding of jaarlijkse zomerbarbecue? Er is geen mooiere locatie om dit te vieren dan strandtent Solbeach in Scheveningen.


Op het terras, overdekt of binnen in één van de strandpaviljoens

Solbeach heeft twee aparte strandpaviljoens op één locatie met een mooie beachy uitstraling. Ze kunnen één of beide paviljoens voorzien van alle faciliteiten en desgewenst exclusief aanbieden voor jouw gezelschap. Combineer jouw bedrijfsfeest met een leuke activiteit op het strand en maak er op die manier echt een dagje uit van. Ze werken samen met een gerenommeerd event-bureau om voor jou dé activiteit te verzorgen die perfect bij jouw bedrijf past.

 

Openingstijden

Zondag t/m donderdag 8:00 tot 1:00 uur

Vrijdag en zaterdag 8:00 tot 2.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Strandtent Solbeach Scheveningen

Hoeveel sterren geef jij Strandtent Solbeach Scheveningen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Strandtent Solbeach Scheveningen te melden