Bioscoop De Cacaofabriek

De Cacaofabriek is dé culturele trots van Helmond. Deze voormalige cacaofabriek is omgebouwd tot een prachtige en vooral creatieve locatie! Het pand biedt onderdeel aan een popzaal, drie filmzalen, een expositieruimte, een brasserie en verschillende creatieve bedrijven.

 

De Cacaofabriek maakt de bezoeker graag onderdeel van het creatieve proces. De artiest uit de popzaal zit soms zomaar naast u in de foyer met een akoestische gitaar op schoot en een schrijver of maker komt geregeld langs om alle ins- en outs te vertellen over zijn/haar boek of film. Daarnaast komen de verschillende disciplines vaak samen in verschillende cross-overs. Voorbeelden zijn een klassiek concert in de expositiezaal, een thema avond met een documentaire over bijvoorbeeld The Beatles gevolgd door een tribute-concert of zelfs een groot evenement.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 09:00 uur.

 


0 Recensies over Bioscoop De Cacaofabriek

Hoeveel sterren geef jij Bioscoop De Cacaofabriek?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Bioscoop De Cacaofabriek te melden