Openluchtzwembad Het Blauwe Meer

Wil je zomers heerlijk genieten met het gezin van een dagje zwemplezier? Ga dan naar Openluchtzwembad Het Blauwe Meer in Dinxperlo. ze beschikken over een chloorbad, een groot meer met steiger en duikplank en een apart peuterbad. Je geniet daarnaast heerlijk van de zon op het strand en de ligweide.



Zwembad

Bij Het Blauwe meer beschikken ze over een chloorbad en een groot meer. Het chloorbad heeft een oplopende waterdiepte van 0.80 meter tot 1.40 meter. Je kunt ook verkoeling zoeken in het grote meer waar natuurwater opgewarmd wordt door de zon. Bij het meer vind je een steiger en een duikplank. Voor de kleine zwemmers hebben ze een apart peuterbad met een waterpaddenstoel, zodat ook zij heerlijk kunnen spetteren in de zon.


Ligweide

Je kunt  heerlijk genieten van het zonnetje op het uitgestrekte zandstrand of op onze grote ligweide. Bij de ligweide vind je tevens een beachvolleybalveld.


Horeca

In de gezellig horeca kan je voor, tijdens of na het zwemmen terecht voor een ijskoud drankje of koffie en een heerlijke versnapering.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag geopend van 14:00 tot 19:00 uur

Zaterdag en zondag geopend van 10:00 tot 18:00 uur


Zomervakantie

dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur


Let op de openingstijden zijn onder voorbehoud van het weer. Als het plus 20 graden is en het niet regent is het zwembad geopend.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €2,50 p.p.

Tot 2 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Openluchtzwembad Het Blauwe Meer

Hoeveel sterren geef jij Openluchtzwembad Het Blauwe Meer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Openluchtzwembad Het Blauwe Meer te melden