Fletcher Resort-Hotel Zutphen

Wanneer u verblijft bij Fletcher Resort-Hotel Zutphen kunt u rekenen op een heerlijk verblijf met het hele gezin. Het hotel beschikt over verschillende luxe hotelfaciliteiten, zoals een binnenzwembad met sauna en solarium, 10 bowlingbanen, 4 squashbanen en een fitnessruimte. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen in de tennishal met 4 banen, 6 gravel buiten tennisbanen en een all-weather buiten tennisbaan. U zult zich geen moment vervelen!


In het restaurant kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt of diner. Lunchgerechten serveren ze in de brasserie en sportbar, hier kunt u ’s avonds ook terecht voor een gezellige borrel en/of bittergarnituur. Daarnaast hebben ze op basis van reservering een BBQ buffet in het restaurant van de Bowling. Ook voor zakelijke doeleinden bent u aan het juist adres bij het 4-sterren Fletcher Resort-Hotel Zutphen. Zo beschikt het hotel over 12 multifunctionele feest- en vergaderzalen.


Overnachten in Zutphen Het luxe hotel in Zutphen is de ideale locatie voor natuurliefhebbers. Langs het hotel liggen diverse routes die u langs de mooiste plekjes van Zutphen leiden. Voor cultuur kunt u een bezoek brengen aan Hanzestad Zutphen.

 

 


0 Recensies over Fletcher Resort-Hotel Zutphen

Hoeveel sterren geef jij Fletcher Resort-Hotel Zutphen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Fletcher Resort-Hotel Zutphen te melden