Stille wateren fluisterboot huren

(5/5)  1 recensies

Helaas Stille Wateren fluisterboot huren is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Rijpwetering en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Rijpwetering.


Bekijk ook:


Stille Wateren is hét adres voor een heerlijk dagje of enkele uurtjes fluisterend genieten op het water. Voor een zeer aantrekkelijke prijs huurt u een 2, 3 of 4 persoons aluminium toerboot, die wordt aangedreven door een elektrische buitenboordmotor. Oftewel een fluisterboot.

 

Vaar over de Kagerplassen, het Braassemermeer en de Wijde Aa, of doorkruis de kanalen, oorspronkelijke veenstromen en poelen. Vanaf het water ervaart u de schoonheid van het Groene Hart intens. Vanuit Kaag en Braassem kunt u de binnenstad van Leiden gemakkelijk bereiken.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf €57,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Stille wateren fluisterboot huren

(Pagina 1 van 1)

 

Monique van Zanten   -   01-07-2013

01-07-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

Je kunt hier al een fluisterboot huren vanaf € 40,00. Alle fluisterboten hebben een bepaald thema. Mijn favoriet is de Pakjesboot. Geniet al varend van de Kagerplassen, het Braassemermeer, de Wijde AA en waterrijk Leiden.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Stille wateren fluisterboot huren?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Stille wateren fluisterboot huren te melden