Summio Marina Port Zélande

Vanuit je luxueuze appartement op Summio Marina Port Zélande in Zuid-Holland geniet je van een prachtig uitzicht op de jachthaven. Deze appartementen in Ouddorp liggen direct aan het Grevelingenmeer, op slechts een kwartiertje lopen van het uitgestrekte zandstrand aan de Noordzee. Het is de perfecte bestemming voor strandliefhebbers, natuurliefhebbers en enthousiastelingen van diverse watersportactiviteiten! Verken ook de sfeervolle badplaatsen zoals Ouddorp en Renesse. Hier vind je alle ingrediënten voor een onvergetelijke quality time!


Uitzicht vanaf het balkon op de haven


Ontspan op de comfortabele loungeset op je dakterras en geniet van het prachtige uitzicht over de haven van Ouddorp! De 4- en 6-persoonsappartementen van Summio Marina Port Zélande bieden alle voorzieningen die je nodig hebt voor het ultieme vakantiegevoel. Wil je op verkenning gaan? Stap direct uit je appartement en bevind je meteen in de jachthaven, of maak een korte wandeling naar het uitgestrekte Noordzeestrand. Bovendien zijn de bedden al opgemaakt bij aankomst, zodat je vakantie direct kan beginnen!


Faciliteiten

  • Speeltuin
  • Fietsverhuur

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Summio Marina Port Zélande

Hoeveel sterren geef jij Summio Marina Port Zélande?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Summio Marina Port Zélande te melden