Villa Zebra

Villa Zebra is een kindermuseum voor hedendaagse beeldende kunst. Bij Villa Zebra maken ze tentoonstellingen voor kinderen van 2 t/m 12 jaar en ontwikkelen daarbij, op basis van hun 'villasofie', workshops, educatief materiaal en projecten op scholen en in de wijk met Villa Zebra Pop-up.

 

In de tentoonstellingen doen kinderen met hun ouders aan de hand van uitdagende vragen en opdrachten verrassende ontdekkingen. Daarna kunnen kinderen zelf als kunstenaar aan de slag in een gratis workshop.


Villa zebra


SEA DE ZEE

Kom naar deze interactieve expositie in Villa Zebra met schilderkunst, installaties, gedichten en workshop! Ga mee met de stroming, kijk en luister naar de zee. Klim op het duinpan en verschuif interactieve werken groter dan jezelf van Nazif Lopulissa. Jut bij de strandinstallatie van Esther Dijkstra, kruip dwars door monsters van Nurzehra Ulukaya en laat je meevoeren door gedichten van verschillende dichters, zoals Derrek Otte, Dean Bowen en burgemeester (en dichter) Ahmed Aboutaleb.


Sea de zee


Sea de Zee is de nieuwe interactieve expositie voor kinderen van 5 tot 12 jaar in Villa Zebra. Een tentoonstelling vol schilderkunst, beeldhouwkunst, installaties, gedichten en spoken word. Gedurende de tentoonstelling verzamel je ideeën voor je gedicht, waarna je dit gedicht aan elkaar plakt en per flessenpost verstuurt naar de volgende bezoeker. Daarna ga je aan de slag met het maken van je eigen diepzeewezens, gebaseerd op het werk van Ulukaya.


ZELF!

Naast Sea de Zee heeft Villa Zebra voor peuters en kleuters van 2 t/m 6 jaar een aparte expositie: ZELF! waarin kunstenaarscollectieven installaties hebben gemaakt waar de kleine doorheen kan kruipen, in kan spelen en een kunstworkshop kan volgen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag van 12:00 tot 17:00

Vrijdag van 12:00 tot 17:00

Zaterdag van 11:00 tot 17:00

Zondag van 11:00 tot 17:00

 


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen en volwassenen €10,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Villa Zebra

Hoeveel sterren geef jij Villa Zebra?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Villa Zebra te melden