Kitesurfles

Kom kitesurfen bij de beste kitesurfschool van Den Haag!
 Wil je je strandbeleving in Den Haag naar een ander niveau tillen? Probeer het kitesurfen dan eens uit bij kitesurfles.com. Er is een cursus voor iedereen! Kitesurfles.com biedt kitesurflessen aan voor kinderen en volwassenen op alle niveaus.


Vind u het leuk om actief te zijn of erg fan van het strand? Dan bent u bij Kitesurfles.com Scheveningen aan het goede adres. Zij hebben een breed aanbod aan workshops die u kunt doen. De workshops variëren heel erg en zijn te doen door jong en oud.
Kitesurfen

Kitesurfen is een van de meest spectaculaire en populaire sporten van dit moment! Er gaat niets boven het gevoel van vrijheid dat je ervaart zodra je op je kiteboard stapt. Het grote voordeel van kitesurflessen op zee bij kitesurfles.com is dat je ook leert omgaan met golven, zodat je voorbereid bent op al je toekomstige vakantiebestemmingen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 9:00 tot 21:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Lasergamen €29,00

Workshop Bodyboarden, Longboarden en Beachvolleybal €39,00

Workshop Skimboarden vanaf €35,00


Kitesurfen

Groepsles €99,00

Privéles voor 2 €250,00

Privéles voor 1 €199,00

 


0 Recensies over Kitesurfles

Hoeveel sterren geef jij Kitesurfles ?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Kitesurfles te melden