Zelf varen in een fluisterboot

Een boot, schuit, vlet, praam, in wat voor vaartuig ga je eigenlijk varen? Namen van authentieke vaartuigen in het voormalige Rijk der Duizend Eilanden lopen nogal eens uiteen, maar werden in de volksmond allemaal vernoemd naar hun functie: een melkschuitje, een uit-en-thuis-schuitje, een akkerschuit. Een Westfries is wat dat betreft meestal duidelijk. Een praam waarmee je vee vervoerd is simpelweg een veepraam, maar als het zelfde vaartuig bagger vervoerd noemt hij het een slikpraam. De vaartuigen die je bij ons kunt huren zijn akkerschuiten waar een elektrisch motortje is ingebouwd. Deze schuiten werden dus vroeger door tuinders gebruikt om naar de akker te varen!

 

Wij hebben schuitjes beschikbaar voor maximaal 6 personen. Om praktische redenen verhuren we fluisterschuitjes met de vaste begintijden, namelijk om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. Bij mooi weer krijgen wij veel aanvragen binnen, het is dus altijd aan te raden om van tevoren een schuitje te reserveren.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Schuitjes zijn dagelijks te huren om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Het huren van een fluisterschuitje kost €25,- per uur per schuitje. Je betaalt voor minimaal een uur, daarna wordt afgerekend per kwartier.

Borg €250

 


0 Recensies over Zelf varen in een fluisterboot

Hoeveel sterren geef jij Zelf varen in een fluisterboot?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Zelf varen in een fluisterboot te melden