Europarcs Het Amsterdamse Bos

EuroParcs Het Amsterdamse Bos heeft een prachtige ligging aan de zuidrand van het Amsterdamse Bos. Het unieke van dit vakantiepark is dat je er ook kunt kamperen, dichtbij het centrum van Amsterdam. Hier vind je het beste van twee werelden: je verblijft midden in de natuur tussen de hoge bomen, water en dieren en je staat ook zo in het bruisende centrum van de Nederlandse hoofdstad. Verblijven kun je zowel op onze kampeerplaatsen en camperplaatsen als in één van onze vakantiehuizen!


Overzicht


Rust en natuur

EuroParcs Het Amsterdamse Bos biedt de perfecte middenweg die past bij ieder type vakantieganger: op de camping geniet je van de rustgevende natuur en in een mum van tijd sta je op het levendige Museumplein. Het park ligt verstopt tussen de hoge bomen, het water en de Schotse Hooglanders, wat een hele bijzondere ervaring is. Kamperen in een tent, camper of caravan maakt deze beleving pas écht compleet. En voor wie liever het comfort van thuis wil, hebben we natuurlijk ook vakantiehuisjes. In het Amsterdamse Bos, maar ook buiten Amsterdam, kun je prachtig fietsen en wandelen in de uitgestrekte polders en prachtige bossen.


Faciliteiten:

  • Winkel
  • E-chopper en fiets verhuur
  • Speeltuin
  • Wasserette

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs Het Amsterdamse Bos

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Het Amsterdamse Bos?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Het Amsterdamse Bos te melden