Bootuitjes Amsterdam

(5/5)  1 recensies

Een Boot Huren in Amsterdam was nog nooit zo leuk! Een losse boot huren in Amsterdam of een volledig verzorgd arrangement. Wat je wensen ook zijn, wij helpen je bij het organiseren van de leukste uitjes op en rond het water. De bootuitjes in Amsterdam zijn ideaal voor groepsactiviteiten zoals een bedrijfsuitje, teamuitje, verjaardag, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of afdelingsuitje. Bootuitjes beschikt we over een groot en gevarieerd aanbod.


Gezelligste BBQ van Nederland

Wil jij de gezelligste BBQ van Nederland organiseren terwijl je vaart over de grachten? Dat regelen wij voor je met de BBQ boot Amsterdam. Een heerlijk barbeque pakket, onbeperkt drinken en een fantastisch uitzicht. Lees snel wat we nog meer voor jullie in petto hebben.  


Bootuitjes BBQ Boot


Unieke borrel op de Amsterdamse grachten

Een unieke borrel organiseren? Ook dat kan met Bootuitjes! De Borrelboot staat garant voor een memorabele borrel. En hoewel mooi weer natuurlijk lekker is, is het geen vereiste. Wij hebben verschillende boten in ons assortiment waarmee er het hele jaar door geborreld kan worden. Kom aan boord voor een vrijgezellenfeest, borrel met collega’s of een gezellige middag met familie en vrienden. Onze schipper verwelkomt je graag met zijn open bar (prosecco, bier en fris) en voor de hongerige passagiers kunnen we ook fingerfood regelen.


Bootuitjes borrelboot


Nog meer Bootuitjes

Naast de BBQ en Borrelboot heeft Bootuitjes nog veel meer toffe mogelijkheden! Wat dacht je van een wijnproeverij, cocktailboot, sushiboot, partyboot of je eigen silent disco op de boot! Met de arrangementen van Bootuitjes wordt het een uitje om nooit te vergeten. Heb je speciale wensen? Bootuitjes helpt je graag met een bootuitje op maat. 

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag op reservering

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Barbecue boot vanaf €48,- p.p.

Borrelboot vanaf €35,- p.p.

Sushiboot vanaf €34,- p.p.

Smartlappenboot vanaf €35,- p.p.

Clown boot vanaf €24,- p.p.

Bingo boot vanaf €25,- p.p.

Cocktail boot vanaf €43,- p.p.

Silent disco boot vanaf €35,- p.p.

 


1 Recensies over Bootuitjes Amsterdam

(Pagina 1 van 1)

 

"Genieten op de grachten van Amsterdam"

Wil   -   28-06-2019

28-06-2019

"Genieten op de grachten van Amsterdam"

Dankzij de gastvrijheid en fijne service kwamen wij volledig ontspannen aan op onze locatie, klaar om te vertrekken. Eenmaal in de luxe boot zaten we heerlijk. We hadden een arrangement met eten aan bord. Alles was van topkwaliteit en ook de schipper was erg vriendelijk en ervaren.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Bootuitjes Amsterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Hier zijn tips voor de leukste dagjes weg voor jou en je team!

Lees verder...

 

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Bootuitjes Amsterdam te melden