Openluchtzwembad De Fuut

(5/5)  1 recensies

Zwembad De Fuut in Reeuwijk is een mooi openluchtzwembad waar zowel voor jong en oud altijd genoeg te doen is! De Fuut beschikt over een peuterbad, een recreatiebad en een 25-meterbad. Daarnaast kun je heerlijk zonnen, uitrusten of een balletje trappen op het grote en mooie ligveld. Is het een warme zomerdag en heb je zin in een ijsje of een koud drankje? Ook hapjes en drankjes kun je kopen bij het zwembad.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen t/m ­3 jaar gratis

4 t/m 17 jaar €4,50

Vanaf 18 jaar €5,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Openluchtzwembad De Fuut

(Pagina 1 van 1)

 

"Een heerlijk knus zwembad. "

Iris   -   11-12-2018

11-12-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Een heerlijk knus zwembad. "

Het is een heerlijk zwembad met een fijne en knusse sfeer!! De vrijwilligers doen erg hun best om de mensen met plezier te laten zwemmen! Waar vind je nog zulke ruime openingstijden?? Hulde voor de vrijwilligers die het bad een warm hart toedragen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Openluchtzwembad De Fuut?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Openluchtzwembad De Fuut te melden