Luxe Sloepen Haarlem

(5/5)  2 recensies

Opzoek naar het meest comfortabele uitje van Haarlem? Met Luxe Sloepen Haarlem geniet u van de schoonheid van de stad en de de gezelligheid van uw eigen gezelschap! Zo kan je de stad Haarlem bekijken vanuit het mooiste perspectief, dat is natuurlijk vanaf het water. Met een leuke schipper die je alles kan vertellen over de stad of met een lekker muziekje erbij, de gehele sloep is van u dus alles kan naar uw wens afgestemd worden!Catering op de sloepen

U denkt waarschijnlijk bij het huren van een sloep ook aan een lekker drankje en hapje tijdens te vaart. Er zijn tal van mogelijkheden wat betreft catering op de boot, zo kunnen gasten al vanaf €6,50 per persoon per uur genieten van onbeperkt gekoelde bier, wijnen en frisdranken. Ook verzorgen zij een BBQ boot, Pizza’s op de boot en bijvoorbeeld lunch op de sloep. Dit zijn slechts voorbeelden, overleg vooral met het bedrijf om uw (catering)wensen door te spreken en dan zorgen zij graag voor een pakket op maat.


Sloep huren met kinderen

Regelmatig krijgt Luxe Sloepen Haarlem de vraag of het toegestaan is om (jonge) kinderen mee te nemen op de sloepen. Dit is natuurlijk geen enkel probleem en vinden ze alleen maar leuk en gezellig! Ze varen dan ook regelmatig gezinnen en hele families. Qua veiligheid zijn er zwemvestjes voor de kinderen aanwezig, die overigens niet verplicht zijn. De keuze en de verantwoordelijkheid ligt bij de ouders. Graag van te voren aangeven als u van de zwemvesten gebruik wilt maken.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Beschikbaar op reservering met verschillende sloepen. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Borrelboot vanaf €20,50 p.p. (incl. 2 uur varen)

Luxe brunch op het water vanaf €27,50 p.p. (incl. 2 uur varen)

Varen en pizza vanaf €23,50 p.p. (incl. 2 uur varen)


Zowel kwaliteit als flexibiliteit staan bij Luxe Sloepen Haarlem hoog in het vaandel, alles is mogelijk! Neem contact op voor meer mogelijkheden

 


2 Recensies over Luxe Sloepen Haarlem

(Pagina 1 van 1)

 

"Geweldige dag in Haarlem!"

Timo   -   04-02-2021

04-02-2021

"Geweldige dag in Haarlem!"

Wij hebben heerlijk gevaren door Haarlem met lekkere hapjes en een sociale schipper welke mooie verhalen over de stad wist te vertellen.


"FANTASTISCH"

arendo   -   04-02-2021

04-02-2021

"FANTASTISCH"

Super dag gehad! Catering was top en al met al een hele leuke verjaardag gehad!


Hoeveel sterren geef jij Luxe Sloepen Haarlem ?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Luxe Sloepen Haarlem te melden