Roompot Park Wijdenes

(2.7/5)  3 recensies

Heerlijk relaxen in een natuurrijke omgeving. Op Roompot Park Wijdenes in Noord-Holland vind je alles voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Het autoluwe park ligt direct aan het Markermeer waar je eindeloos over het kabbelende water kunt kijken naar de passerende zeilboten. Wijdenes ligt bovendien aan Nederlands oudste dijk: de Westfriese Omringdijk. Een monument dat het weidse polderlandschap al vele eeuwen beschermt tegen het water. Hier zijn de mooiste fietsroutes al voor je uitgestippeld. Deze streek heeft ook veel unieke natuurgebieden waar je heerlijke wandelingen kunt maken.


ecolodges

 

 


3 Recensies over Roompot Park Wijdenes

(Pagina 1 van 1)

 

"Rust in Wijdenes"

Menco   -   14-10-2021

14-10-2021

"Rust in Wijdenes"

Wij zijn zojuist terug gekomen van een weekendje Wijdenes: wat een rust! We hadden ecolodge nummer 49 en deze is aan de buitenrand gelegen, uitkijkend op een uitgestrekt veld (de beplanting is bloemkool of boerenkool denk ik). Door deze ligging, is er geen inkijk en heb je volop privacy. Het perceel ligt op het zuid/westen dus dat was genieten van het avond-zonnetje De indeling is prettig met twee slaapkamers en twee badkamers en suite. De inrichting is blauw en refereert naar het naastgelegen Marker-meer (loop afstand 2 minuten). Op het park is een leuke, kleinschalige horeca voorziening waar ook lokale producten worden verkocht. In de ochtend worden de broodjes vers afgebakken en 's middags was er vers gemaakte uiensoep (op grootmoeders wijze): heerlijk! Wij hadden bij de Roompot twee (elektrische) fietsen gehuurd en zijn over de WestFriese Omringdijk naar Hoorn gefietst, zo’n 20 minuutjes. Deze VOC-stad is leuk en interessant: het WestFries museum is een aanrader! Wij hebben ook een boot-tochtje in Hoorn gedaan met de plaatselijke water-taxi. We hebben geen gebruik gemaakt van de golfbaan in Westwoud, maar deze schijnt heel mooi te zijn Kortom: wij vonden rust, ontspanning én deden nieuwe indrukken op in deze regio: voor herhaling vatbaar!

Lees verder  


"Mooi huisje. Dat is alles."

Alm   -   04-09-2021

04-09-2021

"Mooi huisje. Dat is alles."

Het huisje is keurig. Hoewel, een kussentje op de rieten stoeltjes zou geen overbodige luxe zijn. Het raam in de douche kun je niet bij. Opstapje? Maar buiten zit je bij elkaar op de lip. Terrasstoelen maken heel veel. Andere doppen er onder? Geen winkel in de buurt. Terrein erg rommelig. Auto moet ver weg geparkeerd worden.

Lees verder  


"Absoluut niet de moeite waard. te veel geld en geen kwaliteit"

Anoniem   -   10-07-2021

10-07-2021

"Absoluut niet de moeite waard. te veel geld en geen kwaliteit"

In het weekend van 25 t/m 28 juni had ik een verblijf op jullie park Roompot Wijdenes. In mijn review heb ik al laten blijken dat ik eigenlijk zeer ontevreden ben over mijn verblijf in dat park en de manier waarop jullie dit park al aanbevelen. Om na een dergelijke review geen contact te hebben maar afgescheept te worden met onderstaand mailtje draagt alleen maar meer bij aan mijn frustratie. Bij het boeken van het park en op de website presenteren jullie het park als compleet met daarin ook de hele plattegrond van het park. Na het boeken staat er aangeven dat jullie verwachten dat het park half juli gereed is en dat dan ook pas het centrum geopend zal zijn. IN de weekend van ons vertrek is die datum al bijgesteld tot half oktober en is er verder eigenlijk niets op het park. En om eerlijk te zijn is zelfs het park er nog niet. Minstens de helft van het park moet nog gebouwd worden inclusief alle voorzieningen. Er is geen fatsoenlijke parkeerplaats, er is geen plaats om een fiets te stallen, er is geen duidelijke fatsoenlijke receptie maar een voormalige woonkamer met een tafel en maquette doet dienst als receptie. Verder is er geen winkel of ook maar iets waarmee boodschappen of een maaltijd kan halen. Door de nieuwheid en de opzet van het park is nog niets volgroeid (voor zover het al is aangeplant) en er is dan ook sprake van geen enkele privacy. Daarnaast lijkt de directe omgeving van het park meer op een hondentoilet dan een ecopark en bij betreden van de auto en een korte wandeling was het veelvuldig controleren of er geen hondenpoep aan je schoenen zit. Bovenstaande heeft geresulteerd in een vroegtijdig verlaten van het park op zondagochtend. Het feit dat ik voor dit verblijf op een bouwplaats €650 euro heb betaald vind ik dan ook ronduit schandalig. Ik begrijp dat jullie snel open willen maar het had jullie gesierd als er in dit geval sprake zou zijn geweest van gereduceerde tarieven en duidelijke informatie voorziening vooraf. Bij inchecken bleek er namelijk wel een plattegrond te zijn waarop keurig was aangegeven dat hooguit de helft van het park gereed is. Waarom had dit niet op jullie website vooraf geplaatst kunnen worden zodat helder is dat je een paar dagen op een bouwplaats verblijft?

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Roompot Park Wijdenes?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Roompot Park Wijdenes te melden