Marinapark Volendam

(4/5)  1 recensies

Traditionele klederdracht, houten huizen, gerookte paling, boten en klompen. Nergens in Nederland komen zoveel oer-Hollandse tradities samen als in Volendam. Vanuit de hele wereld komen hier elke dag duizenden mensen de sfeer proeven en genieten van de gezelligheid. Geheel opgetrokken in de typisch Volendamse bouwstijl ligt — direct naast het dorp — Marinapark Volendam. U verblijft er in een comfortabele geschakelde vakantiewoning met — naar keuze — zicht op het IJsselmeer.Vanuit uw woning loopt u zo de beroemde “dijk” op waar het met de vele terrasjes, souvenirwinkels en een bonte mengeling toeristen altijd een gezellige boel is. Vergeet daar ook zeker niet een foto in klederdracht te laten maken. Op het park vindt u o.a. een kleine supermarkt en een zwembad. Vanaf het park bent u met de bus binnen 20 minuten in het centrum van Amsterdam en ook de bollenvelden, kaasmarkten en molens in de directe omgeving zijn een ware attractie. Geniet van een paar dagen op en top Holland in Marinapark Volendam!

 

 1 Recensies over Marinapark Volendam

(Pagina 1 van 1)

 

"Gezellige plek naast centrum"

Debby   -   10-04-2022

10-04-2022

"Gezellige plek naast centrum"

Om een gezellig dagje Volendam mee te maken is het leuk om er een hotel overnachting aan toe te voegen bij Marinapark. De hotelkamer ziet er prima verzorgd uit en de bedden slapen fijn. Het ontbijt is erg goed verzorgt. De medewerkers staan voor je klaar en verzorgen je heel goed. Het enige nadeel was dat we aan de parkeerplaats een kamer hadden en dat snachts buiten veel lawaai was.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Marinapark Volendam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dagje Volendam en Marken: 15 tips en korting

Nederland kent prachtige plekken. Ga eens de toerist uithangen in eigen land en breng een bezoek aan Volendam en Marken. Dit blog is een handige blauwdruk voor een dagje uit in Volendam en Marken.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Marinapark Volendam te melden