Zee Aquarium

Durf jij onder het skelet van onze potvis door te lopen? En vervolgens over een brug met daaronder een vijver vol piranha’s? Duik mee in de wonderlijke onderwaterwereld van het Zee Aquarium in Bergen aan Zee! Sta oog-in-oog met de zeehonden Selma en Tjark. En ontdek de meest bijzondere vissen, zeedieren en schelpen uit alle windstreken!

 


In het vernieuwde en uitgebreide Zee Aquarium zijn meer dan 300 verschillende vissoorten thematisch te zien: laat je meevoeren door de Amazonejungle langs de piranha’s en griezelreptielen, via de Atlantische Oceaan, tropische wateren en Middellandse Zee naar de Noordzee en ontdek de meest fantastische vissen en spannende zeedieren! Verwonder je over alle zeepaardjes, zeesterren en clownvisjes, aai een rog bij het Roggenrif en sta oog in oog met haaien, murenen en giftige koraalduivels.



Duik mee, ontdek, beleef, bewonder en verwonder! Het Zee Aquarium is leuk en leerzaam voor jong en oud, bij mooi en slecht weer.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

April t/m september van 10.00 tot 18.00 uur

Oktober t/m maart van 11.00 tot 17.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €15,95 p.p.

Kinderen (3 t/m 12 jaar) €10,95 p.p.

Kinderen t/m 2 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zee Aquarium

Hoeveel sterren geef jij Zee Aquarium?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zee Aquarium te melden