Dormio Park Scorleduyn

De kust van Noord-Holland biedt een veelzijdige ervaring, met uitgestrekte duinlandschappen, prachtige zandstranden en levendige steden. Of je nu houdt van lange wandel- of fietstochten, allerlei watersporten of het verkennen van sfeervolle stadscentra, hier is altijd iets te doen. Dormio Park Scorleduyn bij de Schoorlse Duinen heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf in Noord-Holland!


Wist je dat de Schoorlse Duinen het hoogste én grootste duingebied van Nederland is? Dit gebied leent zich perfect voor een uitdagende wandeling met meer dan 60 kilometer aan wandelpaden. Ontdek het heuvelachtige en bosrijke gebied dat wordt afgewisseld met unieke heidevelden en een schitterend uitzicht op de omgeving, zoals de zee, kustlijn en duinen. Dit beschermde natuurgebied beschikt bovendien over interessante flora en fauna, zoals zeekraal, duinhagedissen, dennenorchissen, ruim 800 soorten paddenstoelen en tientallen vogelsoorten, waaronder de zeldzame nachtzwaluw.


Geniet van de mooie natuurrijke omgeving bij de Schoorlse Duinen


Faciliteiten

  • Gratis wifi op het park

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Dormio Park Scorleduyn

Hoeveel sterren geef jij Dormio Park Scorleduyn?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Dormio Park Scorleduyn te melden