FunFestijn

FunFestijn is een binnenspeeltuin en een buitenspeeltuin met aandacht voor kind èn ouder! De binnenspeeltuin is circa 1000 m2 en heeft het spannende thema Piraten schateiland. De piraatjes en het schateiland vind je overal terug. Er zijn spannende speeltoestellen voor de stoere grote kinderen en een coole speelplaats met ballenbak voor de kleintjes.


Samen met vrienden en vriendinnen spelen in het speeltoestel

 

De buitenspeeltuin is circa 500 m2. De (groot)ouders of begeleiders kunnen plaatsnemen op het terras. De avontuurlijke speeltuin van natuurlijke materialen heeft een spannend circuit en een echte boomhut. Voor de stoere kleintjes is er een uitdagend parcours met glijbaan en speelhuis. Daarnaast hebben wij onze buitenspeeltuin uitgebreid met een airtrampoline!

 

Ook aan de (groot)ouders of begeleiders is gedacht! In de sfeervolle zitruimte is gratis Wifi en er zijn glossy’s en kranten. Daarnaast kunt u genieten van bijvoorbeeld huisgemaakte appeltaart en een lekkere cappuccino of verse muntthee.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 09:30 uur tot 18:00 uur geopend


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen tot 1 jaar gratis

Kinderen van 1 t/m 12 jaar €6,00 tot €8,50

Ouders & begeleiders gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over FunFestijn

Hoeveel sterren geef jij FunFestijn?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van FunFestijn te melden