Ballorig Beverwijk

(4/5)  3 recensies

Dagje uit Ballorig Beverwijk

Kom spelen bij de leukste binnenspeeltuin van Nederland: Ballorig! Je vindt hier sportieve en uitdagende speeltoestellen voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Ze kunnen o.a. op avontuur in het labyrint, racen van de grote glijbanen en een duik nemen in de ballenbak. Voor kinderen tot 5 jaar is er een aparte speelruimte waar ze veilig kunnen spelen en ontdekken. Voor alle leeftijden is er genoeg te beleven, Ballorig verbindt en is een plek waar nieuwe vriendschappen worden gesloten. Benieuwd naar alle speeltoestellen? Kom gezellig langs met je kinderen en ontdek wat we nog meer te bieden hebben. Beleef samen een dag vol speelplezier bij Ballorig.


Van maandag tot en met vrijdag geldt er een speciaal peuterochtend tarief. Het is ook mogelijk om een onvergetelijk kinderfeestje of schoolreisje te reserveren. Naast spelen kan je ook even tot rust komen in de horecagelegenheid met heerlijke maaltijden/snacks en drankjes.

 

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 09:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Entree van 1 t/m 12 jaar online €9,50

Entree van 1 t/m 12 jaar aan de kassa €9,95

Kinderen tot 1 jaar gratis

Peuterochtend €5,50 (t/m 3 jaar) Dit geldt niet in de weekenden, feestdagen en de vakanties

Ouders en begeleiders vanaf 18 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


3 Recensies over Ballorig Beverwijk

Erg leuk

Rosa   -   11-02-2024

11-02-2024

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Erg leuk

Het is een leuk uitje voor de kinderen. Wel een dissonant is 5 euro om te parkeren op zaterdag en zondag. Echt heel vervelend. De entree is pittig. Na anderhalf uur hebben de kinderen het wel gezien en dan zoveel parkeergeld moeten betalen...

Lees Verder  


Veel fouten

P   -   03-04-2022

03-04-2022

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Veel fouten

Worden veel fouten gemaakt bij bestellingen, en word ook niet verder geholpen, als je in je gelijk staat, erg jammer, naar mijn idee hebben de meiden echt een volwassen leiding nodig

Lees Verder  


Ballorig Beverwijk aanrader

Frank   -   28-11-2021

28-11-2021

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Ballorig Beverwijk aanrader

Kinderfeestje bij Ballorig Beverwijk. Een aanrader. Grote locatie, zeer schoon en netjes. Vriendelijk personeel. Alles verliep volgens schema. Kinderen werden een aantal minuten voordat het eten of cake kwam omgeroepen zodat ze op tijd aan tafel zitten. We komen hier zeker nog eens terug.

Lees Verder  


Hoeveel sterren geef jij Ballorig Beverwijk?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Ballorig Beverwijk te melden