Escape Tours Texel

In het jaar 1669 was het prachtige eiland Texel een belangrijke vertrek- en aanvoerhaven van de V.O.C. Als het weer niet toe liet om de oceanen op te gaan bivakkeerden de zeelui op het eiland, waar uiteraard veel feestjes bij hoorde. Michiel de Ruyter hield ook wel van een feestje op Texel, dat blijkt wel uit het verhaal van deze bijzondere Escape Tour.


Michiel zijn favoriete plek voor een feestje was de herberg waar Neeltje Bakker achter de bar werkte. Na een uitbundige nacht feesten raakte Neeltje, ondanks dat ze getrouwd was met Cornelis, zwanger van Michiel de Ruyter. De liefde tussen Neeltje en Cornelis was niet te breken, en daarom waren ze beide woest op Michiel. Ze besloten Michiel niet om te leggen, maar van zijn meest persoonlijke bezittingen te stelen! Michiel ontdekte de diefstal en opende een jacht op het koppel.




Met de Escape Tour Texel treden jullie in de voetsporen van Neeltje en Cornelis en proberen jullie binnen 2 uur Texel ongezien te verlaten. Aan de hand van de app dwaal je over een gedeelte van eiland en langs verschillende dorpjes, opzoek naar aanwijzingen. Als jullie alle opdrachten goed voltooien leiden de aanwijzingen je naar de geheime locatie waar je van het eiland kan ontsnappen. De zoektocht begint in Den Burg, succes!


Op de fiets of met de auto

De Escape Tour Texel is niet zoals al de andere Escape Tours. Je dwaalt namelijk niet door één stad, maar door meerdere dorpjes. De route is circa 16 kilometer lang. Hierdoor is de Escape Tour niet geschikt om wandelend te doen! Pak dus de fiets, scooter of auto en ontdek het eiland eens op een andere manier. Maar let op, om de opdrachten te voltooien moet je soms wel het voertuig verlaten en te voet verder gaan.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per team van 2 tot 4 personen €29,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Tours Texel

Hoeveel sterren geef jij Escape Tours Texel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dagje Volendam en Marken: 15 tips en korting

Dagje Volendam en Marken: 15 tips en korting

Nederland kent prachtige plekken. Ga eens de toerist uithangen in eigen land en breng een bezoek aan Volendam en Marken. Dit blog is een handige blauwdruk voor een dagje uit in Volendam en Marken.

Lees verder...

 

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Tours Texel te melden