Vechtdal Events

Op zoek naar een leuk, actief uitje voor jullie bedrijfsuitje, familiedag, vriendenuitje of vrijgezellenfeest? Of wordt de dag van jullie leven werkelijkheid en gaan jullie trouwen? Dan ben je bij Vechtdal Events aan het juiste adres.


Unieke uitjes voor grote en kleine groepen

Vechtdal Events staat garant voor een onbezorgde, gezellige dag vol spanning en sensatie. Van actieve tot ontspannen uitjes voor zowel grote als kleine groepen, er is voor ieder wat wils. Ontsnap binnen 60 zenuwslopende minuten uit onze escape room en ga vervolgens lekker relaxed op zoek naar de Big Five van het Vechtdal tijdens de geocaching. Of verken de prachtige omgeving van het Vechtdal op de Funbike of E-Trikke.


Bamboe challenge


Een compleet dagje uit om nooit te vergeten

Altijd al willen weten wie nou eigenlijk de beste Robin Hood van jullie groep is? Kom erachter tijdens een handboogclinic. Wie voert de opdrachten het beste uit en schiet de meeste pijlen raak? Nadat de strijd is gestreden en de beste Robin Hood bekend is gemaakt, schuiven jullie aan voor een compleet verzorgde barbecue. In ons BBQ bos, net buiten Ommen, staan twee Finse Kota’s en een tipitent met een prachtig uitzicht over de Vecht. Bij mooi weer genieten jullie vanaf de gezellige picknicktafels van het lekkere eten en de ondergaande zon. Is het minder mooi weer? Niet getreurd! De handboogclinic kan overdekt worden gespeeld en onze Kota’s beschikken over een indoor vuurkorf, zodat jullie alsnog droog en gezellig met elkaar kunt genieten van heerlijk gegrilde stukjes vlees.


Handboog schieten

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag geopend op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Prijzen vanaf €6,75 per persoon


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Vechtdal Events

Hoeveel sterren geef jij Vechtdal Events?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Hier zijn tips voor de leukste dagjes weg voor jou en je team!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Vechtdal Events te melden