WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

(2.6/5)  84 recensies

Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen!

 

Nortica – wereld van de ijzige kou

Je begint je reis in Nortica, de wereld van de ijskoude polen. Je loopt tussen de pinguïns door, op weg naar een onverwachte ontmoeting: je staat neus aan neus met ijsberen. Van zo dichtbij zie je pas echt hoe groot en sterk ze zijn. Maak een duizelingwekkende reis met de Arctic 1. In deze 4D-attractie scheer je rakelings langs ijsbergen en duik je de ijskoude oceaan in.  

 

Serenga – wereld van de hete droogte

Serenga is één zinderende ontdekkingsreis. Hier loop je in het nieuwe in het nieuwe doorloopgebied tussen de moeraswallabies en nandoes. Trek verder, langs de leeuwen op de Leeuwenberg en bewonder de speelse leeuwenwelpen. Ga vervolgens op safari met een truck over de savanne, waar je door de gracieuze giraffen wordt begroet. Ook ontmoet je zebra’s, gnoes, struisvogels en neushoorns. Zo dichtbij!  

 

Jungola – wereld van de tropische jungle

In Jungola begin je met een avontuurlijke route door de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. In de gigantische, tropische kas vaar je Rimbula River af. Kijk die olifantenkudde! En als je geluk hebt, nemen ze een bad vlak naast jouw boot. Je vaart rakelings langs de eilanden met slingerapen en gibbons. Verderop kom je ringstaartmaki’s tegen en in de bomen spot je tientallen tropische vogels.

 

Lees verder...

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Hele jaar open van 10:00 tot 17:00 uur

 

Afwijkende openingstijden:

Weekenden mei & juni van 10:00 tot 18:00 uur

1 juli t/m 12 juli van 10:00 tot 18:00 uur

13 juli t/m 25 augustus van 10:00 tot 20:00 uur

26 augustus t/m 31 augustus van 10:00 tot 18:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

0 t/m 2 jaar gratis

3 t/m 9 jaar €23,-

10 t/m 64 jaar €27,50

65 plus €26,-

Mindervalide €26,-

 


84 Recensies over WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

(Pagina 1 van 9)

 

"Geweldige ervaring!"

Linda   -   28-04-2019

28-04-2019

"Geweldige ervaring!"

Waarschijnlijk zijn er toch dingen verandert in Wildlands, want in tegenstelling tot sommige negatieve reviews, vonden mijn dochter en ik het een geweldige ervaring! Mooi opgezet park. Boottocht over de rivier was erg indrukwekkend. Op safari in een safari-auto was ook erg leuk. En de 4-d film/beleving Arctic 1 was zeker een hoogtepunt. Daarnaast veel dieren gezien. Overal staan ‘boeken’ met informatie over de dieren. Genoeg wc-en eetgelegenheden. Wij hebben direct een abonnement genomen: €4,25 p.p. per maand voor een jaar. Geen geld!

Lees verder  


"Wildnights"

Hennie   -   23-12-2018

23-12-2018

"Wildnights"

Sfeervol en met aandacht in elkaar gezet. Plezier voor groot en klein! De show aan het eind vond onze zoon echt geweldig :-) hij heeft het noorderlicht gezien, roept hij! Kortom.... wij hebben genoten

Lees verder  


"RolstoelONvriendelijk!!!"

Annie   -   04-10-2018

04-10-2018

"RolstoelONvriendelijk!!!"

We woonden in Emmen toen de kinderen klein waren. Jarenlang veel plezier van de abonnenmenten gehad. Nu naar Wildlands geweest. Intussen met 2 volwassenen in 2 rolstolen waarvan 1 van dierentuin. Het is verschrikkelijk duwen in Wildlands: bijna alle paden zijn hellinkje op en dan weer af EN de paden liggen niet horizontaal van links naar rechts. Dit betekende de hele dag "scheef" duwen, een enorm zware belasting van de rug van de duwer. Voor mij zo erg, dat ik meermaals naar de fysio/manueeltherapeut moest om mijn rug weer zo goed mogelijk te krijgen. Wisselen van rolstoel hielp iets (de Eigen rolstoel van dochter is lichter en is veel beter te sturen), maar het kwaad was al geschied voor mij. Het bekijken van het park werd door dit alles erg negetief beinvloed. Aanleg routes dus heel dik onvoldoende! Aantal diersoorten sterk verminderd, maar hun omgevingen zijn wel veel diervriendelijker. Beslist af te raden voor rolstoelgebruikers (of er moet een goede ondersteuningsmotor opzitten). Ook geen voorzienningen voor mensen die echt niet uit/zonder de rolstoel kunnen; boottocht en safari kunnen dan niet, terwijl dat hoogtepunten in de beleving va het park (kunnen) zijn. Al met al : dik onvoldende.

Lees verder  


"Diervriendelijk"

Herman   -   01-10-2018

01-10-2018

"Diervriendelijk"

Dieren zoveel mogelijk in natuurlijke omgeving laten zien. Oude dierentuin was er op gericht dat het park dieren aan mensen liet zien; in Wildlands laten dieren zich vanuit een min of meer natuurlijke omgeving aan mensen zien.

Lees verder  


"Vreemde opzet"

Luuk   -   01-09-2018

01-09-2018

"Vreemde opzet"

Leuk voor kinderen van 5 tot 12, maar verder zijn de meeste dieren ver weg, weinig kijkplaatsen en onhandige vorm -begin van een ronde is hetzelfde als het einde, dus ontzettend druk). Veel klimonderdelen onderweg en eettentjes, meeste dieren op flinke afstand. Bij de rondrit in de "Serenga", de enige manier om alle dieren van dichterbij te zien daar, uiteraard een dikke wachtrij. Zonde van het geld.

Lees verder  


"Toch een hele leuke dag voor jong en oud"

jasper   -   01-09-2018

01-09-2018

"Toch een hele leuke dag voor jong en oud"

Na al die negatieve berichtten toch met de hele familie een dagje naar Emmen om het zelf te ervaren . Met ons kleinkinderen de laatste dag van hun vakantie een heerlijke dag gehad . Afwisselend programma we zijn nog niet eens overal geweest tijd te kort . het een ontzettend leuk park meer dan genoeg dieren die ook wat ruimte hebben om te leven . de Savannah was erg leuk en goed ingericht gelukkig was de apen kolonie er ook nog . wel jammer dat er geen bankjes meer bij staan . Voor kinderen is het park leuker dan het oude park . voor minder validen en rolstoelgebruikers het andere park wat beter begaanbaar .

Lees verder  


"Niet voor herhaling vatbaar!"

Chacaech   -   17-08-2018

17-08-2018

"Niet voor herhaling vatbaar!"

Vandaag erg verheugd op een dagje wildlands. Het park is op zich mooi aangelegd, voor kinderen een ideale plek om zich lekker uit te leven. Wat ons enorm tegen viel ten opzichte van het oude dierentuin is dat er erg weinig dieren waren, hier en daar moest je echt zoeken. Panters, tijgers, chimpansees, flamingo's, haaien enz nergens te bekennen en ook niet meer aanwezig. Super veel animatie dus ideaal voor de kids. Helaas voor ons geen herhaling waard en al helemaal niet voor dit geld.

Lees verder  


"Leuk park"

Anja   -   14-08-2018

14-08-2018

"Leuk park"

Leuk park. Tijdens wildnights met leuke korting een jaarabbonement gekocht. Gaan zeer regelmatig even een paar uurtjes heen. Alleen parkeren vind ik nogal duur. Maar leuk park veel te doen! Niet alleen dieren kijken maar voor de kinderen veel te spelen.

Lees verder  


"Nortica valt tegen. Rest erg leuk."

Piet   -   29-07-2018

29-07-2018

"Nortica valt tegen. Rest erg leuk."

Werving van Vriendenloterij bij entree irritant; lijkt alsof je (meer) hebt gewonnen. Kaart/plattegrond vertekent, waardoor je denkt het niet op 1 dag te kunnen doen. Blijkt enorm mee te vallen. Nortica niet geweldig. Rest wel. Park erg rustig, dus weinig wachttijden, erg fijn. Veel souvenirshops, mag minder. € 30 entree is wel goed betaald. Gelukkig hadden wij (gratis) kaarten via Postcodeloterij. Gratis geparkeerd op P-Oost. Met 15 min lopen ben je bij het park.

Lees verder  


"Gericht op consumptie en snel vermaak"

Janneke   -   27-07-2018

27-07-2018

"Gericht op consumptie en snel vermaak"

Dit is geen dierentuin. Betonnen hokken, geen informatie. Om de zoveel meter een eettentje, prijs veel te hoog. Echt gericht op snel vermaak van mensen terwijl de dieren in de picture moeten staan. Nooit meer

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Wildlands Adventure Zoo Emmen review

Op de dag van de lerarenstaking brachten wij een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen. Na een rit van ruim twee uur kwamen wij op een druilerige dag aan bij het park. Na de vele negatieve maar ook positieve berichten waren wij er helemaal klaar voor om nu ons eigen oordeel te trekken.

Lees verder...

 

Achtbaan (Tweestryd) in Wildlands openingsdatum bekend

Miljoenste bezoeker verrast door Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierenpark Emmen sluit deuren voor Wildlands Adventure Zoo

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen te melden