WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

(2.7/5)  99 recensies

Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen!

 

Nortica – wereld van de ijzige kou

Je begint je reis in Nortica, de wereld van de ijskoude polen. Je loopt tussen de pinguïns door, op weg naar een onverwachte ontmoeting: je staat neus aan neus met ijsberen. Van zo dichtbij zie je pas echt hoe groot en sterk ze zijn. Maak een duizelingwekkende reis met de Arctic 1. In deze 4D-attractie scheer je rakelings langs ijsbergen en duik je de ijskoude oceaan in.  Serenga – wereld van de hete droogte

Serenga is één zinderende ontdekkingsreis. Hier loop je in het nieuwe doorloopgebied tussen de moeraswallabies en nandoes. Trek verder, langs de leeuwen op de Leeuwenberg en bewonder de speelse leeuwenwelpen. Ga vervolgens op safari met een truck over de savanne, waar je door de gracieuze giraffen wordt begroet. Ook ontmoet je zebra’s, gnoes, struisvogels en neushoorns. Zo dichtbij!


 

Jungola – wereld van de tropische jungle

In Jungola begin je met een avontuurlijke route door de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. In de gigantische, tropische kas vaar je Rimbula River af. Kijk die olifantenkudde! En als je geluk hebt, nemen ze een bad vlak naast jouw boot. Je vaart rakelings langs de eilanden met slingerapen en gibbons. Verderop kom je ringstaartmaki’s tegen en in de bomen spot je tientallen tropische vogels.


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Hele jaar open van 10:00 tot 17:00 uur

 

Afwijkende openingstijden:

Weekenden mei & juni van 10:00 tot 18:00 uur

1 juli t/m 12 juli van 10:00 tot 18:00 uur

13 juli t/m 25 augustus van 10:00 tot 20:00 uur

26 augustus t/m 31 augustus van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

0 t/m 2 jaar gratis

3 t/m 9 jaar €23,-

10 t/m 64 jaar €27,50

65 plus €26,-

Mindervalide €26,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


99 Recensies over WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

(Pagina 1 van 10)

 

"niet doen!!"

john   -   17-08-2022

17-08-2022

"niet doen!!"

ga vooral niet....zonde van je geld. beton, amper schaduw op een zonnige, warme dag, veel te dure consumpties, lachwekkende ' attracties' , boottochtje door de jungle waarin werkelijk niets gebeurt...de dieren die we konden zien zagen er verzorgd uit.... pluspuntje, maar dat zien we in een echt dierenpark ook. Horecapersoneel chagrijnig en ongeïnteresseerd.. hier is duidelijk een amateurmanager werkzaam.

Lees verder  


"Aanrader"

Anita   -   10-09-2021

10-09-2021

"Aanrader"

Mooie park


"Wij genieten steeds weer"

Snippe   -   01-09-2021

01-09-2021

"Wij genieten steeds weer"

De dieren hebben heel veel ruimte alles netjes wc etc heel schoon👍 veel te doen en veel te zien wij genieten steeds weer. De bomen en struiken zijn mooi groot geworden in 5 jaar prachtig

Lees verder  


"Prachtig park"

Joke   -   05-08-2021

05-08-2021

"Prachtig park"

Parkeren bij Fletcher Hotel is gratis en je bent in ong. 10 min.lopen in Wildlands. Volg de route via plattegrond, dan kom je bij alle bezienswaardigheden, de route is door Corona nog duidelijker, zodat je steeds één richtingsverkeer hebt. Voor kinderen een aanrader, onderweg steeds uitdagingen om je energie te testen. Prachtige planten en bomen, goed gegroeid in 5 jaar !! Neem evt. eten en drinken mee, consumpties zijn prijzig. Kortom de moeite waard om te bezoeken !!

Lees verder  


"Hoe is dit park nog open? "

Marina   -   14-06-2021

14-06-2021

"Hoe is dit park nog open? "

Het is duidelijk dat wildlands een pretpark is en niet een dierentuin. De prioriteit van dit parkt lijkt niet (zoals het eigenlijk hoort bij een dierentuin) conservatie en educatie, maar gewoonweg geld verdienen aan 'aapjes kijken'. Er zijn amper informatie borden te vinden over de dieren (je moet er echt naar zoeken) en de informatie die er op staat zijn maar een paar regels. Het valt op dat een heleboel verblijven of 1) te klein zijn, of 2) verwaarloosd worden (zoals de aquariums bij het nortica gedeelte die volg, maar dan ook ECHT vol zitten met alg). Ook snap ik niet zo goed hoe sommige verblijven geen beschutting bieden waar de dieren heen kunnen op het moment dat ze even niet bekeken willen worden. Ik snap ook niet zo goed wat attracties doen in een dierenpark; dan kun je net zo goed een circus laten voortbestaan. Kortom, een keer en nooit, NOOIT weer. Qua dierenrechten zou dit park al moeten sluiten.

Lees verder  


"1 keer maar nooit meer"

Anneke   -   18-08-2020

18-08-2020

"1 keer maar nooit meer"

Grote beton wereld met hoge randen waar ik met mijn 165 cm moeilijk overheen kon kijken, dieren op verre afstand. Heb trouwens meer veel te dure eet tentjes gezien dan dieren. (eet tentjes om de zoveel meter) Je loopt kilometers tussen het beton en over asfalt de weinige dieren die we wel zagen leken niet echt gelukkig. De apen vond ik gewoonweg zielig, hele grote groep en leek of ze een afgebroken huis hadden neergestort met een paar steigers, niets om te klimmen, klauteren of slingeren voor hun, geen schaduw ook op de hete dag dat wij er waren . Parkeerplaats op 20 min lopen door de drukke stad! Nee wij gaan nooit weer, echt geen dierentuin of atractie Park, veel was ook gesloten door de corona maatregelen? Ook nog teveel mensen binnen om veilig te kunnen zijn, wij zijn gevlucht. Een grote afgang Emmen, met eerst zo'n mooi dierenpark.

Lees verder  


"Uitnodiging pre opening raccoon creek"

Fam.van pelt   -   28-12-2019

28-12-2019

"Uitnodiging pre opening raccoon creek"

Was beslist geen succes vanaf 17.30uur 25minuten wachten voor we naar binnen mochten daarna in het bijna donker naar zeehonden vijver zonder zeehonden en verlichting Na preekje van directie door naar houtzagerij niets te zien met 600 mensen en zonder dieren Daarna niets alleen donker donker donker verschillende mensen struikelde Geen ijsberen of wasberen Verder mochten we niet Zonde van de km. en de tijd. Iets eten 18.30uur Alleen borrelhapjes Complete mislukking en het was niet eens de eerste keer volgens de directie Misschien de volgende keer beter nadenken en organiseren. Wij komen in ieder geval niet meer de volgende keer

Lees verder  


"Een geweldige dierentuin! "

Gerard   -   08-12-2019

08-12-2019

"Een geweldige dierentuin! "

Wildlands Emmen is een schitterende dierentuin. De mooiste Dierentuin van Nederland!!! Het park is schitterend opgezet. Er zijn veel dieren, mooie attracties en veel mooie bloemen en planten en een schitterende vlindertuin! Er zijn onder andere IJsberen, Leeuwen, Olifanten, Nijlpaarden, Giraffes, Neushoorns, Apen, Krokodillen, papegaaien en nog veeeeel meer dieren. Binnenkort komen er onder andere haaien en wasberen bij. Er is een mooie rondvaart door de Jungle, je komt tijdens deze deze rondvaart veel dieren tegen. Je kunt zelf klimmen en klauteren tussen de apen. Er is een mooie 4D attractie, een rondrit over de Savanne en een mooie achtbaan. Deze attracties passen perfect in het concept. De dieren hebben hier geen last van. De dieren zien er gelukkig en gezond uit! Wildlands is een echte aanrader! Wildlands is volgens Zoover de beste dierentuin van Nederland. Ik deel deze mening. Mensen die Wildlands niet leuk vinden zijn in mijn ogen azijn zeikers!!!!!!!! Wildlands is een aanrader voor een leuke betaalbare ( Wildlands is in vergelijking met andere Nederlandse dierentuinen niet duur) dag uit.

Lees verder  


"Schitterend"

Erik   -   12-10-2019

12-10-2019

"Schitterend"

Sinds de opening al zoveel gegroeid en aangepast. Veel meer informatie en presentaties, vriendelijke mensen, enthousiaste kinderen gezien, ondanks slechte weer, geen moment last van gehad. Eten wat aan dure kant, maar verder echte aanrader om zelf te ontdekken. Dieren zien er gewoon gelukkig uit (achtbaan ook mooie afwisseling, ligt helemaal afge schermd waar dieren geen last van hebben). Toppark.

Lees verder  


"Prachtige moderne dierentuin"

Theo   -   20-09-2019

20-09-2019

"Prachtige moderne dierentuin"

Een prachtige moderne dierentuin vol afwisseling met als absoluut hoogtepunt de geweldige jungle met zijn olifantenpopulatie. Veel medewerkers hebben iets schitterends tot stand gebracht.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Wildlands Adventure Zoo Emmen review

Wildlands Adventure Zoo Emmen review

Op de dag van de lerarenstaking brachten wij een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen. Na een rit van ruim twee uur kwamen wij op een druilerige dag aan bij het park. Na de vele negatieve maar ook positieve berichten waren wij er helemaal klaar voor om nu ons eigen oordeel te trekken.

Lees verder...

 

Achtbaan (Tweestryd) in Wildlands openingsdatum bekend

Miljoenste bezoeker verrast door Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierenpark Emmen sluit deuren voor Wildlands Adventure Zoo

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen te melden