WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

(2.6/5)  94 recensies

Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen!

 

Nortica – wereld van de ijzige kou

Je begint je reis in Nortica, de wereld van de ijskoude polen. Je loopt tussen de pinguïns door, op weg naar een onverwachte ontmoeting: je staat neus aan neus met ijsberen. Van zo dichtbij zie je pas echt hoe groot en sterk ze zijn. Maak een duizelingwekkende reis met de Arctic 1. In deze 4D-attractie scheer je rakelings langs ijsbergen en duik je de ijskoude oceaan in.  Serenga – wereld van de hete droogte

Serenga is één zinderende ontdekkingsreis. Hier loop je in het nieuwe doorloopgebied tussen de moeraswallabies en nandoes. Trek verder, langs de leeuwen op de Leeuwenberg en bewonder de speelse leeuwenwelpen. Ga vervolgens op safari met een truck over de savanne, waar je door de gracieuze giraffen wordt begroet. Ook ontmoet je zebra’s, gnoes, struisvogels en neushoorns. Zo dichtbij!


 

Jungola – wereld van de tropische jungle

In Jungola begin je met een avontuurlijke route door de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. In de gigantische, tropische kas vaar je Rimbula River af. Kijk die olifantenkudde! En als je geluk hebt, nemen ze een bad vlak naast jouw boot. Je vaart rakelings langs de eilanden met slingerapen en gibbons. Verderop kom je ringstaartmaki’s tegen en in de bomen spot je tientallen tropische vogels.


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Hele jaar open van 10:00 tot 17:00 uur

 

Afwijkende openingstijden:

Weekenden mei & juni van 10:00 tot 18:00 uur

1 juli t/m 12 juli van 10:00 tot 18:00 uur

13 juli t/m 25 augustus van 10:00 tot 20:00 uur

26 augustus t/m 31 augustus van 10:00 tot 18:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

0 t/m 2 jaar gratis

3 t/m 9 jaar €23,-

10 t/m 64 jaar €27,50

65 plus €26,-

Mindervalide €26,-

 


94 Recensies over WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

(Pagina 1 van 10)

 

"1 keer maar nooit meer"

Anneke   -   18-08-2020

18-08-2020

"1 keer maar nooit meer"

Grote beton wereld met hoge randen waar ik met mijn 165 cm moeilijk overheen kon kijken, dieren op verre afstand. Heb trouwens meer veel te dure eet tentjes gezien dan dieren. (eet tentjes om de zoveel meter) Je loopt kilometers tussen het beton en over asfalt de weinige dieren die we wel zagen leken niet echt gelukkig. De apen vond ik gewoonweg zielig, hele grote groep en leek of ze een afgebroken huis hadden neergestort met een paar steigers, niets om te klimmen, klauteren of slingeren voor hun, geen schaduw ook op de hete dag dat wij er waren . Parkeerplaats op 20 min lopen door de drukke stad! Nee wij gaan nooit weer, echt geen dierentuin of atractie Park, veel was ook gesloten door de corona maatregelen? Ook nog teveel mensen binnen om veilig te kunnen zijn, wij zijn gevlucht. Een grote afgang Emmen, met eerst zo'n mooi dierenpark.

Lees verder  


"Uitnodiging pre opening raccoon creek"

Fam.van pelt   -   28-12-2019

28-12-2019

"Uitnodiging pre opening raccoon creek"

Was beslist geen succes vanaf 17.30uur 25minuten wachten voor we naar binnen mochten daarna in het bijna donker naar zeehonden vijver zonder zeehonden en verlichting Na preekje van directie door naar houtzagerij niets te zien met 600 mensen en zonder dieren Daarna niets alleen donker donker donker verschillende mensen struikelde Geen ijsberen of wasberen Verder mochten we niet Zonde van de km. en de tijd. Iets eten 18.30uur Alleen borrelhapjes Complete mislukking en het was niet eens de eerste keer volgens de directie Misschien de volgende keer beter nadenken en organiseren. Wij komen in ieder geval niet meer de volgende keer

Lees verder  


"Een geweldige dierentuin! "

Gerard   -   08-12-2019

08-12-2019

"Een geweldige dierentuin! "

Wildlands Emmen is een schitterende dierentuin. De mooiste Dierentuin van Nederland!!! Het park is schitterend opgezet. Er zijn veel dieren, mooie attracties en veel mooie bloemen en planten en een schitterende vlindertuin! Er zijn onder andere IJsberen, Leeuwen, Olifanten, Nijlpaarden, Giraffes, Neushoorns, Apen, Krokodillen, papegaaien en nog veeeeel meer dieren. Binnenkort komen er onder andere haaien en wasberen bij. Er is een mooie rondvaart door de Jungle, je komt tijdens deze deze rondvaart veel dieren tegen. Je kunt zelf klimmen en klauteren tussen de apen. Er is een mooie 4D attractie, een rondrit over de Savanne en een mooie achtbaan. Deze attracties passen perfect in het concept. De dieren hebben hier geen last van. De dieren zien er gelukkig en gezond uit! Wildlands is een echte aanrader! Wildlands is volgens Zoover de beste dierentuin van Nederland. Ik deel deze mening. Mensen die Wildlands niet leuk vinden zijn in mijn ogen azijn zeikers!!!!!!!! Wildlands is een aanrader voor een leuke betaalbare ( Wildlands is in vergelijking met andere Nederlandse dierentuinen niet duur) dag uit.

Lees verder  


"Schitterend"

Erik   -   12-10-2019

12-10-2019

"Schitterend"

Sinds de opening al zoveel gegroeid en aangepast. Veel meer informatie en presentaties, vriendelijke mensen, enthousiaste kinderen gezien, ondanks slechte weer, geen moment last van gehad. Eten wat aan dure kant, maar verder echte aanrader om zelf te ontdekken. Dieren zien er gewoon gelukkig uit (achtbaan ook mooie afwisseling, ligt helemaal afge schermd waar dieren geen last van hebben). Toppark.

Lees verder  


"Prachtige moderne dierentuin"

Theo   -   20-09-2019

20-09-2019

"Prachtige moderne dierentuin"

Een prachtige moderne dierentuin vol afwisseling met als absoluut hoogtepunt de geweldige jungle met zijn olifantenpopulatie. Veel medewerkers hebben iets schitterends tot stand gebracht.

Lees verder  


"Beton, beton en nog eens beton"

Maurice   -   16-09-2019

16-09-2019

"Beton, beton en nog eens beton"

Veel beton, rolstoelonvriendelijk door alle hellingen, grote zware klapdeuren (niet echt handig met een kinderwagen), onverklaarbare klaphekjes, weinig tot geen uitlegbordjes bij de (toch al weinig) dieren, voor een kind in een kinderwagen is er niks te zien omdat die of tegen beton, ijzer of hout aan moet kijken, nergens kijkramen of iets dergelijks. (te) veel eettentjes en souvenirshops. Misschien dat wij verwent zijn met Burgers’ Zoo maar hier gaan we niet weer heen.

Lees verder  


"Beton"

Edith   -   14-08-2019

14-08-2019

"Beton"

Voor jonge gezinnen is dit pretpark misschien nog wel leuk. Maar als oudere met oog voor kwaliteit, als wereldreiziger en verwend door een prachtige dierentuin zeg ik: wat een kits! Meer beton dan dieren. ik had intens medelijden met het kleine zwangere rattediertje dat op het voetpad terecht was gekomen en helemaal in paniek was. Als ik een dier was zou ik doodgaan van de stress en de verveling. Ik kom hier nooit meer terug.

Lees verder  


"Pretpark"

Ron   -   07-08-2019

07-08-2019

"Pretpark"

Dit is géén dierenpark zoals in het verleden. Dit is een pretpark met véél te weinig dieren die je óók nog eens niet ziet en veel vreettenten waar je langs moet. Kotom één grote flop. Voor pret kun je beter naar de Efteling

Lees verder  


"Prachtig "

Sjoukje   -   29-07-2019

29-07-2019

"Prachtig "

Alles was super goed en mooi


"Zeer teleurstellend"

Astrid   -   24-06-2019

24-06-2019

"Zeer teleurstellend"

Met de goede herinneringen aan Dierenpark Emmen in het achterhoofd vol verwachting naar Wildlands. Wat een teleurstelling en dan echt in alle opzichten. Ten eerste een heel eind lopen vanaf de parkeerplaats (overig wel voldoende parkeerplaatsen). Zeer onpersoonlijke en lelijke entree. De 3 avonturen gebieden scoren allen een onvoldoende qua ontdekking dieren en hun habitat. Hoe lelijk en commercieel is dit park opgezet.! Een roestige trein op de savanne slaat de plank totaal mis. Op 2 handen te tellen diersoorten die ik heb gezien. Dit mag toch geen dierentuin heten? Het park is ook een slap aftreksel qua onderhoud van de beplanting. Veel teveel asfalt en overal speeltoestellen. Op elke hoek een vreettent waar je teveel betaalt voor wat het is. Souveniershops door het hele park. De prairiehondjes zijn onbeschermd en tussen speeltoestellen. Er is alleen aan commercie gedacht. Hier zit geen filosofie achter. En het educatieve gedeelte is bijna helemaal achterwege gelaten. Een gemiste kans. Ik zal hier geen geld meer spenderen. Was echt eenmalig.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Wildlands Adventure Zoo Emmen review

Op de dag van de lerarenstaking brachten wij een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen. Na een rit van ruim twee uur kwamen wij op een druilerige dag aan bij het park. Na de vele negatieve maar ook positieve berichten waren wij er helemaal klaar voor om nu ons eigen oordeel te trekken.

Lees verder...

 

Achtbaan (Tweestryd) in Wildlands openingsdatum bekend

Miljoenste bezoeker verrast door Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierenpark Emmen sluit deuren voor Wildlands Adventure Zoo

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen te melden