WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

(2.6/5)  88 recensies

Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen!

 

Nortica – wereld van de ijzige kou

Je begint je reis in Nortica, de wereld van de ijskoude polen. Je loopt tussen de pinguïns door, op weg naar een onverwachte ontmoeting: je staat neus aan neus met ijsberen. Van zo dichtbij zie je pas echt hoe groot en sterk ze zijn. Maak een duizelingwekkende reis met de Arctic 1. In deze 4D-attractie scheer je rakelings langs ijsbergen en duik je de ijskoude oceaan in.  

 

Serenga – wereld van de hete droogte

Serenga is één zinderende ontdekkingsreis. Hier loop je in het nieuwe in het nieuwe doorloopgebied tussen de moeraswallabies en nandoes. Trek verder, langs de leeuwen op de Leeuwenberg en bewonder de speelse leeuwenwelpen. Ga vervolgens op safari met een truck over de savanne, waar je door de gracieuze giraffen wordt begroet. Ook ontmoet je zebra’s, gnoes, struisvogels en neushoorns. Zo dichtbij!  

 

Jungola – wereld van de tropische jungle

In Jungola begin je met een avontuurlijke route door de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. In de gigantische, tropische kas vaar je Rimbula River af. Kijk die olifantenkudde! En als je geluk hebt, nemen ze een bad vlak naast jouw boot. Je vaart rakelings langs de eilanden met slingerapen en gibbons. Verderop kom je ringstaartmaki’s tegen en in de bomen spot je tientallen tropische vogels.

 

Lees verder...

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Hele jaar open van 10:00 tot 17:00 uur

 

Afwijkende openingstijden:

Weekenden mei & juni van 10:00 tot 18:00 uur

1 juli t/m 12 juli van 10:00 tot 18:00 uur

13 juli t/m 25 augustus van 10:00 tot 20:00 uur

26 augustus t/m 31 augustus van 10:00 tot 18:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

0 t/m 2 jaar gratis

3 t/m 9 jaar €23,-

10 t/m 64 jaar €27,50

65 plus €26,-

Mindervalide €26,-

 


88 Recensies over WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

(Pagina 1 van 9)

 

"Beton"

Edith   -   14-08-2019

14-08-2019

"Beton"

Voor jonge gezinnen is dit pretpark misschien nog wel leuk. Maar als oudere met oog voor kwaliteit, als wereldreiziger en verwend door een prachtige dierentuin zeg ik: wat een kits! Meer beton dan dieren. ik had intens medelijden met het kleine zwangere rattediertje dat op het voetpad terecht was gekomen en helemaal in paniek was. Als ik een dier was zou ik doodgaan van de stress en de verveling. Ik kom hier nooit meer terug.

Lees verder  


"Pretpark"

Ron   -   07-08-2019

07-08-2019

"Pretpark"

Dit is géén dierenpark zoals in het verleden. Dit is een pretpark met véél te weinig dieren die je óók nog eens niet ziet en veel vreettenten waar je langs moet. Kotom één grote flop. Voor pret kun je beter naar de Efteling

Lees verder  


"Prachtig "

Sjoukje   -   29-07-2019

29-07-2019

"Prachtig "

Alles was super goed en mooi


"Zeer teleurstellend"

Astrid   -   24-06-2019

24-06-2019

"Zeer teleurstellend"

Met de goede herinneringen aan Dierenpark Emmen in het achterhoofd vol verwachting naar Wildlands. Wat een teleurstelling en dan echt in alle opzichten. Ten eerste een heel eind lopen vanaf de parkeerplaats (overig wel voldoende parkeerplaatsen). Zeer onpersoonlijke en lelijke entree. De 3 avonturen gebieden scoren allen een onvoldoende qua ontdekking dieren en hun habitat. Hoe lelijk en commercieel is dit park opgezet.! Een roestige trein op de savanne slaat de plank totaal mis. Op 2 handen te tellen diersoorten die ik heb gezien. Dit mag toch geen dierentuin heten? Het park is ook een slap aftreksel qua onderhoud van de beplanting. Veel teveel asfalt en overal speeltoestellen. Op elke hoek een vreettent waar je teveel betaalt voor wat het is. Souveniershops door het hele park. De prairiehondjes zijn onbeschermd en tussen speeltoestellen. Er is alleen aan commercie gedacht. Hier zit geen filosofie achter. En het educatieve gedeelte is bijna helemaal achterwege gelaten. Een gemiste kans. Ik zal hier geen geld meer spenderen. Was echt eenmalig.

Lees verder  


"Geweldige ervaring!"

Linda   -   28-04-2019

28-04-2019

"Geweldige ervaring!"

Waarschijnlijk zijn er toch dingen verandert in Wildlands, want in tegenstelling tot sommige negatieve reviews, vonden mijn dochter en ik het een geweldige ervaring! Mooi opgezet park. Boottocht over de rivier was erg indrukwekkend. Op safari in een safari-auto was ook erg leuk. En de 4-d film/beleving Arctic 1 was zeker een hoogtepunt. Daarnaast veel dieren gezien. Overal staan ‘boeken’ met informatie over de dieren. Genoeg wc-en eetgelegenheden. Wij hebben direct een abonnement genomen: €4,25 p.p. per maand voor een jaar. Geen geld!

Lees verder  


"Wildnights"

Hennie   -   23-12-2018

23-12-2018

"Wildnights"

Sfeervol en met aandacht in elkaar gezet. Plezier voor groot en klein! De show aan het eind vond onze zoon echt geweldig :-) hij heeft het noorderlicht gezien, roept hij! Kortom.... wij hebben genoten

Lees verder  


"RolstoelONvriendelijk!!!"

Annie   -   04-10-2018

04-10-2018

"RolstoelONvriendelijk!!!"

We woonden in Emmen toen de kinderen klein waren. Jarenlang veel plezier van de abonnenmenten gehad. Nu naar Wildlands geweest. Intussen met 2 volwassenen in 2 rolstolen waarvan 1 van dierentuin. Het is verschrikkelijk duwen in Wildlands: bijna alle paden zijn hellinkje op en dan weer af EN de paden liggen niet horizontaal van links naar rechts. Dit betekende de hele dag "scheef" duwen, een enorm zware belasting van de rug van de duwer. Voor mij zo erg, dat ik meermaals naar de fysio/manueeltherapeut moest om mijn rug weer zo goed mogelijk te krijgen. Wisselen van rolstoel hielp iets (de Eigen rolstoel van dochter is lichter en is veel beter te sturen), maar het kwaad was al geschied voor mij. Het bekijken van het park werd door dit alles erg negetief beinvloed. Aanleg routes dus heel dik onvoldoende! Aantal diersoorten sterk verminderd, maar hun omgevingen zijn wel veel diervriendelijker. Beslist af te raden voor rolstoelgebruikers (of er moet een goede ondersteuningsmotor opzitten). Ook geen voorzienningen voor mensen die echt niet uit/zonder de rolstoel kunnen; boottocht en safari kunnen dan niet, terwijl dat hoogtepunten in de beleving va het park (kunnen) zijn. Al met al : dik onvoldende.

Lees verder  


"Diervriendelijk"

Herman   -   01-10-2018

01-10-2018

"Diervriendelijk"

Dieren zoveel mogelijk in natuurlijke omgeving laten zien. Oude dierentuin was er op gericht dat het park dieren aan mensen liet zien; in Wildlands laten dieren zich vanuit een min of meer natuurlijke omgeving aan mensen zien.

Lees verder  


"Vreemde opzet"

Luuk   -   01-09-2018

01-09-2018

"Vreemde opzet"

Leuk voor kinderen van 5 tot 12, maar verder zijn de meeste dieren ver weg, weinig kijkplaatsen en onhandige vorm -begin van een ronde is hetzelfde als het einde, dus ontzettend druk). Veel klimonderdelen onderweg en eettentjes, meeste dieren op flinke afstand. Bij de rondrit in de "Serenga", de enige manier om alle dieren van dichterbij te zien daar, uiteraard een dikke wachtrij. Zonde van het geld.

Lees verder  


"Toch een hele leuke dag voor jong en oud"

jasper   -   01-09-2018

01-09-2018

"Toch een hele leuke dag voor jong en oud"

Na al die negatieve berichtten toch met de hele familie een dagje naar Emmen om het zelf te ervaren . Met ons kleinkinderen de laatste dag van hun vakantie een heerlijke dag gehad . Afwisselend programma we zijn nog niet eens overal geweest tijd te kort . het een ontzettend leuk park meer dan genoeg dieren die ook wat ruimte hebben om te leven . de Savannah was erg leuk en goed ingericht gelukkig was de apen kolonie er ook nog . wel jammer dat er geen bankjes meer bij staan . Voor kinderen is het park leuker dan het oude park . voor minder validen en rolstoelgebruikers het andere park wat beter begaanbaar .

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Wildlands Adventure Zoo Emmen review

Op de dag van de lerarenstaking brachten wij een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen. Na een rit van ruim twee uur kwamen wij op een druilerige dag aan bij het park. Na de vele negatieve maar ook positieve berichten waren wij er helemaal klaar voor om nu ons eigen oordeel te trekken.

Lees verder...

 

Achtbaan (Tweestryd) in Wildlands openingsdatum bekend

Miljoenste bezoeker verrast door Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierenpark Emmen sluit deuren voor Wildlands Adventure Zoo

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen te melden