Achtbaan (Tweestryd) in Wildlands openingsdatum bekend

Veel mensen schrokken nogal toen ze tot de ontdekking kwamen dat Wildlands Adventure Zoo Emmen niet alleen meer een dierentuin is zoals dat het voorheen voor de verbouwing was. In eerste instantie was hier nog niet direct veel van te merken maar nu is de bouw van de Wildlands achtbaan bijna klaar.

 

De bouw van de nieuwe Wildlands achtbaan is bijna klaar

 

Een mijn met een missie

Als jij denkt dat de nieuwe achtbaan van Wildlands zomaar een achtbaan is dan heb je het mis. Vroeger werden uit de Serenga nog steenkolen gehaald. Dit leverde veel geld op voor de steenkoolbazen. Maar de bevolking had erg veel overlast van de mijn. Het vervuilde de lucht, maakte de grond onvruchtbaar en vergiftigde het water. Tientallen jaren geleden sloten de bewoners de mijn en zo redde zij de natuur. 

 

 

Verdien geld met je rit

Net als vroeger gaat ook deze mijn geld op leveren. Als je durft stap jij samen met vrienden of familie in één van de twee mijnkarren. Vervolgens stijg je tot wel 20 meter hoogte om met een enorme snelheid door de bochten te scheuren. Rakelings scheren de mijnwagens langs elkaar heen in een bloedstollende race. Heeft jouw mijnkar gewonnen? Dan heb jij geld verdiend voor een echt beschermingsdoel. 

 

Wildlands achtbaan Tweestryd

 

Wanneer?

Vanaf 29 maart kunnen bezoekers van Wildlands genieten van een sensationele rit in de gloednieuwe achtbaan van Wildlands genaamd: Tweestryd. Durf jij het aan?

 

Achtbaan in Wildlands in ontwikkeling

 

Update: naam achtbaan bekend!

Eerder al maakte Wildlands in een update bekend wanneer de nieuwe attractie de deuren opent. Nu hebben zij ook bekend gemaakt wat de naam gaat zijn van deze achtbaan. De eerste achtbaan van Wildland Adventure Zoo Emmen gaat door het leven als de "Tweestryd". Deze naam is natuurlijk geinspireerd op het feit dat er twee achtbanen tegelijk racen om de eerste plek.

 

Zie de achtbaan in actie!

Bron: video via Youtube DaRealMAJONI

 
Reacties op "Achtbaan (Tweestryd) in Wildlands openingsdatum bekend"

Tineke schreef:

13-02-2018

Ik ben reuze benieuwd, wij zijn een keer in Wildlands geweest en wij vonden het een prachtig avonturen park!! Deze nieuwe attractie zal zeker een aanwinst zijn.

Robert schreef:

30-01-2018

In eerste instantie vond ik het een gek idee. Maar nu ik eraan gewend ben lijkt het me wel een heel leuke afwisseling op een dagje dierentuin. Helemaal als er in de toekomst nog meer van dit soort attracties bijkomen.

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.