Wildlands Adventure Zoo Emmen review

Op de dag van de lerarenstaking brachten wij een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen. Na een rit van ruim twee uur kwamen wij op een druilerige dag aan bij het park. Na de vele negatieve maar ook positieve berichten waren wij er helemaal klaar voor om nu ons eigen oordeel te trekken.

 

Wildlands Adventure Zoo Emmen schildpad

 

Wat maakt Wildlands anders dan andere dierentuinen

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen. Als wij de meer dan 80 reviews op onze website bekijken zien we veel verschillende meningen. Mensen die het helemaal geweldig vinden en mensen die er niet veel aan vinden. Veelal komt dat omdat mensen er moeite mee hebben dat Wildlands niet meer de traditionele dierentuin is en dus ook niet meer de oude Dierenpark Emmen, althans niet helemaal. Of dat een goed of slecht iets is gaan we hieronder verder behandelen.

Eerste indruk

Er is maar één kans voor een eerste indruk. Maar waar begint officieel de adventure zoo? Het parkeren en daar vandaan het park vinden was allemaal wat rommelig. Maar eenmaal binnen gekomen is de eerste indruk indrukwekkend! Het park is prachtig vormgegeven en aan elk detail is gedacht.

 

Wildlands Emmen Ga op expeditie door het park

 

Eenmaal Wildlands betreden en de eerste winkeltjes voorbij gewandeld belandt je op een groot plein. Hiervandaan kun je de keuze maken welk gebied je al eerste gaat betreden: Nortica, Serenga of de Jungola. Wij gingen als eerste voor de Jungola maar deze keuze staat volledig vrij aangezien je na elke route weer terug op het plein beland en opnieuw de keuze kan maken.

 

Wat is er te doen in de Jungola?

Nadat je de prachtige entree inloopt betreed je het eerste indoor jungle gebied. Dit is een kleine Jungle waar voornamelijk losvliegende vlinders te zien zijn. Je kan het gewone pad bewandelen of voor de avonturiers is er ook een “avontuurlijke klim & klauter route”. Hierna ga je weer naar buiten en wandel je over een stuk met loslopende apen totdat je bij het buitenverblijf van de olifanten komt. Hierna ga je de echte grote overdekte Jungola in waar tevens de eerste attractie te vinden is.

 

Wildlands Emmen Jungola entree

 

Rimbula River

Nadat je de enorme Jungola inloopt en de eerste dieren bekeken hebt kom je al gauw bij de eerste attractie van Wildlands aan, de Rimbula River. Dit is een boottochtje door de Jungola. Onderweg vertelt een radio aan boord op speelse wijze wat je ziet en wat de gevaren onderweg zijn. Als dat maar goed gaat…

 

Wildlands Emmen Rimbula River

 

Door het overige gedeelte van de Jungola is een avontuurlijke klimroute waar kinderen, of ouders ook als ze dit willen, hoog boven de Jungola uit kunnen klimmen.

 

Wildlands Emmen Jungola hoog boven de grondWildlands Emmen Jungola klimmen

 

Op avontuur in de Serenga

Ook hier is alles weer erg mooi vormgegeven en is er aan elk detail gedacht. Geen huisje of winkeltje wat afwijkt van de Serenga style. In de Serenga vind je de typische safari dieren denk bijvoorbeeld aan zebra’s, giraffes, neushoorns en meer. Buiten de dieren en speeltuinen om zijn hier ook twee attracties te vinden. De Serenga Safari en de achtbaan Tweestryd.

 

Wildlands

Wildlands Emmen op avontuur door de SerengaWildlands Emmen kom heel dichtbij de olifanten

 

Serenga Safari

In de Serenga Safari stap je in een grote wagen die een beetje zoals Beekse Bergen in het klein een ritje maakt langs diverse loslopende dieren. Zoals enorme neushoorns. Helaas is op de route de brug ingestort en moet de wagen om de route te vervolgen een wilde rit door het water maken. Hou je maar goed vast.

 

Wildlands Emmen Serenga Safari

 

Wildlands Emmen Serenga Safari uitzichtWildlands

 

Achtbaan Tweestryd

De achtbaan genaamd Tweestryd dankt zijn naam aan het feit dat er twee achtbanen tegelijkertijd tegen elkaar stryden om als eerste weer terug op het perron te zijn. Persoonlijk vond ik (ook mijn tienjarige zoon) de achtbaan erg leuk en uniek. Je wordt achteruit omhoog gehesen, vervolgens wordt je losgelaten om met een flinke vaart door de bochten te scheuren, aan het einde ga je een flinke helling op om vervolgens het hele parcours nog een keer te rijden maar dan achteruit.`

 

Wildlands Emmen Achtbaan Tweestryd onrideWildlands Zoo emmen Achtbaan Tweestryd

 

Dierenpark Emmen

Ken je de grote binnenspeeltuin van Dierenpark Emmen nog? Deze is gewoon nog volledig intact! Dit is enorm leuk en niet alleen als herinnering maar het is ook echt een enorm leuke en grote speeltuin voor jong en oud. Hieromheen zitten diverse eet tentjes en zitplaatsen zodat de ouders lekker toe kunnen kijken en genieten van een hapje en drankje.

 

Dierenpark Emmen Speeltuin is er nogsteeds

 

Nortica eens goed bekijken

Het laatste van de drie gebieden is de Nortica. Zoals je zult verwachten kom je de dieren tegen die je vooral op de Noordpool zal vinden. Persoonlijk vind ik dit het minst mooie gebied van de drie. Wel zijn er een aantal bijzondere dingen te zien. Zo kom je onderweg onder andere langs zeehonden, pinguïns en kun je de ijsberen eens goed van dichtbij bekijken. Erg leuk is dat kinderen op speelse wijze met tunnels en glijbanen de diverse ruimtes van de ijsberen kunnen bezoeken. Ook is er een zeehonden show te zien alleen kan ik je daar helaas niet over vertellen omdat we deze gemist hebben.

 

Wildlands Emmen Zeehonden

Wildlands Emmen IJsbeer onderwaterWildlands Emmen Pinguins

 

Arctic 1

Ook in het Nortica gebied is een attractie te vinden namelijk de Arctic 1. In een spannende 4D film met de nodige effecten zoals wind, water, bewegende stoelen en meer wordt je meegenomen op reis door de noordpool. Pas wel op dat er geen ratten meekomen want die knagen aan de kabels en dat zou natuurlijk voor problemen zorgen…

 

 

Conclusie

Wildlands Adventure Zoo Emmen valt in het bijzonder op omdat het van begin tot eind zo enorm mooi gethematiseerd is. Vooral de Jungola en Serenga zijn erg mooi. De dieren hebben ruimen verblijven en zijn naar onze ervaring toch gewoon goed te zien. De attracties zijn welkome afwisselingen dan enkel maar van dierenverblijf naar dierenverblijf te lopen. Wel kan ik mij voorstellen dat als er lange wachtrijen zijn de attracties een stuk minder aantrekkelijk zijn. Het persoon is erg vriendelijk en overal in het park lopen vriendelijke vrijwilligers die je graag verder helpen of iets leuks vertellen over de dieren.

 

Afhankelijk van de drukte in het park kun je toch al gauw een dag vullen met de dieren, shows, attracties en speeltuinen. Kom je enkel voor de dieren en doet alles eromheen je niet veel kun je misschien beter een andere dierentuin bezoeken. Wij hebben een enorm leuke dag beleeft.

 

Over Wildlands Adventure Zoo Emmen:
Reacties op "Wildlands Adventure Zoo Emmen review"

Heidie van der Steeg schreef:

05-10-2018

Zo'n adventure zoo bezoeken dat is natuurlijk een superleuk gezinsuitstapje. Je gaat er in principe niet voor naar een dierentuin maar de nieuwe achtbaan waarvan ik laatst las dat die er is, die willen we natuurlijk zeker niet overslaan! Maar zo'n boottochtje langs olifanten is ook erg leuk.

Gina schreef:

05-10-2018

ben er 1keer geweest met een vriendin maar wegens de prijs nog nooit met mij ouders ik zou het gewelldig vinden om dit als gezin te mogen doen en hoop daarom dat ik de kaartjes win

Erwin schreef:

05-10-2018

Ik zou graag varen op de Rimbula River. Een nieuwe manier om een dierentuin te ontdekken, waarbij je gelijk tot rust kan komen en leuke plaatjes kan schieten.

Chantal Parlevliet schreef:

05-10-2018

Wij zijn er nog nooit geweest dus het hele park lijkt me erg mooi, maar als ik echt moet kiezen dan zou ik de boottocht over de rivier graag uit willen proberen. Mijn kinderen vinden alles geweldig en kunnen niet kiezen.

Anny Hoosemans schreef:

05-10-2018

Alles graag...we zijn er nog nooit geweest!!!

Lianne lok schreef:

05-10-2018

Ik zou graag de safari nog eens willen uitproberen.

Lenny schreef:

05-10-2018

We zijn een keer in Wildlands geweest, maar helaas werd onze dochter na een uurtje ziek en hebben we heel veel niet gezien. Mij lijkt het rijden door het water op safari erg leuk om te doen.

Arie Luinge schreef:

05-10-2018

Lekker een keertje in de achtbaan.. lang geleden.

Christina Veen schreef:

04-10-2018

Wij zouden natuurlijk de nieuwe attractie Tweestryd willen uitproberen!

Sabine Hensens schreef:

03-10-2018

Het lijkt me ontzettend leuk om samen met de kids een GEWELDIG dagje uit te gaan!! De Rimbula River is leuk voor iedereen dus die attractie willen we graag proberen maar ook de indoor speeltuin ziet er geweldig uit...
We gaan duimen hoor!!

Sandy Beckers schreef:

03-10-2018

Wij zijn nog nooit in Wildlands Adventure Zoo in Emmen geweest. Het lijkt ons een ontzettend mooi park, waar veel te doen is. Leuk voor onze 3 jongens!!! Een safari-dagje!!!

ginie zwik schreef:

02-10-2018

bootje Rimbulo River was favoriet bij onze logees. Gaan ook graag met andere kleinkinderen.

Diana van luit-schmit schreef:

02-10-2018

Alle attracties, we zijn er nog nooit geweest🤗

jan wessels schreef:

02-10-2018

we willen graag een dagje weg naar de dierentuin en dat lijkt ons super

Ria van de Steeg schreef:

01-10-2018

Lijkt me heel leuk om met mijn kleindochters, met dat bootje en die safari wagen, om daar een ritje mee te maken.

Daniëlle Hauptmeijer schreef:

01-10-2018

Met alle 3 de kids naar Wildlands is een ver van mijn bed show, maar ze zijn hier alleen maar over "met de boot langs de dieren lijkt ons zo gaaf" aan het praten.... dus ons antwoord is: Met die boot langs de dieren en we zullen bij winst graag een filmpje van onze ervaring aan jullie zenden!!!!

Ruud en Joke van Wanrooij schreef:

01-10-2018

Het lijkt ons geweldig om gewoon een dagje te vertoeven in deze spectaculaire dierentuin en ja wat moet je dan kiezen?

Robin van Deelen schreef:

01-10-2018

Wij kennen het park nog niet en hoe de attracties heten, we zijn zeer benieuwd!

Koning schreef:

01-10-2018

De achtbaan, maar ik wil het park ook aan mijn kinderen laten zien. Ben zelf een avond geweest en heb toen een hoop nog niet kunnen zien.
Vind het erg mooi gemaakt

Greet Mak schreef:

01-10-2018

Dat zou fantastisch zijn een heerlijk dagje uit genieten in Wildlands met onze meisjes. De Rimbula River en ook de tweestrijd lijkt ons super gaaf!

Michel Henrichs schreef:

30-09-2018

Wij zijn nog nooit in Wildlands geweest dus eigenlijk ben ik naar alles onwijs nieuwsgierig. Maar als ik echt moet kiezen, dan moet ik zeggen dat de Rimbula River mijn nieuwsgierigheid het meeste heeft gewekt.

Tim Henstra schreef:

30-09-2018

Heel graag de Achtbaan Tweestryd.

Oldebesten schreef:

29-09-2018

de boottocht door de rimbula

mirjam schreef:

29-09-2018

De jungola

mirjam schreef:

29-09-2018

De jungola

Mariska schreef:

29-09-2018

Tweestrijd.

Anja drees schreef:

28-09-2018

We Willen graag de Serenga als eerste gaan zien, dat is een wens als we t bij een gespaard hadden.

Karin Huussen schreef:

28-09-2018

Tweestrijd

Monique Alys schreef:

28-09-2018

Wat een superleuke review. Ik krijg zin om hier met mijn dochter heen te gaan. Lijkt me erg leuk die mix van dierentuin met de attracties. De leukste lijkt mij het bootje... ;)

Donja schreef:

28-09-2018

Ik zou graag met mijn 2 dochters de safari serenga willen meemaken als uitje. Als verassing! Ideaal voor mijn jongste en tienerdochter.. top dat jullie zoveel te doen hebben en dieren centraal staan!
Groetjes

Wendy van Zetten schreef:

28-09-2018

😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij worden de kids en ik zeker heel blij zou heel graag deze tickets winnen wie wil dat nou niet :-) #Pureverwennerij van een bezoek aan Wildlands wordt iedereen mega blij💞 We zijn er nog nooit geweest het zou zoo welkom zijn. De Serenage Safari lijkt ons geweldig nu maar heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen want als ik dit zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het genieten samen beginnen de kans is natuurlijk klein maar de wens oh zo groot #FingersCrossed 🍀💕🍀

Ina Plat schreef:

28-09-2018

Ondanks dat we dicht bij de Wildlands wonen, zijn we er nog niet geweest. Als gezin zijn we vaak in de oude dierentuin geweest en iedere keer hebben we enorm genoten. Nu de kinderen uit huis zijn, zouden we als opa en oma met de kleinkinderen de nieuwe dierentuin kunnen bezoeken.

Nicky schreef:

28-09-2018

Nortica lijkt ons leuk!

Marja Legius schreef:

28-09-2018

DeRimbula boottocht lijkt me heerlijk met ons gezin

ed hop schreef:

28-09-2018

Serenga Safari lijkt mijn apies heel gaaf

Simone Doddema schreef:

28-09-2018

Rimbula River avontuur aapjes en vooral olifanten spotten

Annemarie schreef:

28-09-2018

Ik zou de achtbaan de Tweestryd willen uitproberen in wildlands

Monique Booman schreef:

28-09-2018

Hallo, ik reageer namens onze pleegzoon van 12 jaar. Hij wil later directeur van een dierentuin worden en is dol op achtbanen. Die ideale combinatie van deze 2 laat zich wel raden :-)

Sandra schreef:

28-09-2018

Wouww lijkt me geweldig! Wij zijn er nog nooit geweest en als ik het zo lees worde wordt dat zeker een keer tijd! Kiezen welke attractie is lastig, het lijkt me allemaal te gek!!! 😍

Marijke Sahusilawane schreef:

27-09-2018

De safaririt lijkt me een spannende ervaring voor ons en de kleinkinderen

Carla Gerritsma schreef:

27-09-2018

Serena safari lijkt mij erg mooi en leuk!!!

Els Heijnen schreef:

27-09-2018

Graag zou ik op safari gaan, de dieren van dichtbij bekijken lijkt mij heel spannend, zeker als je door het water moet. Wow ik verheug mij er al op.

Joris Janssen schreef:

27-09-2018

Het mooist en leukst lijkt mij het jungle gedeelte. Niet op de gewone paden, maar de avontutiers paden en de bijbehorende atracties. Ik ga vaak na het bos met mijn zoontje, en daar doen we ook soort survival. Wat is er mooier voor hem om dit een keer in de jungle te kunnen doen. En daarna in de tweestrijd. Papa en zoonlief tegen vriendin en buurmeisje!! Perfect dagje

F.JLudowika schreef:

27-09-2018

Serenga safari zou ik graag met mn kleinzoon willen doen.

Edith Hoekstra schreef:

27-09-2018

Ik zou graag mijn kinderen een mooie dag willen bezorgen. Een dag zonder zorgen en problemen zodat ze hun trauma's even kunnen vergeten. Alle attracties zijn dan Oké.

Fabriënne schreef:

27-09-2018

Geen tweestrijd, tweestryd:)!

Yvette Schouten schreef:

27-09-2018

Ik zou graag de Serena safari doen

M.J.Adema schreef:

27-09-2018

Ik zou graag met onze kleinkinderen de attractie Nortica willen ontdekken.

Penelope Broos schreef:

27-09-2018

Wat een fantastisch park zeg! Wij zijn hier ook nog nooit geweest en zou the Jungle trail en eigenlijk ŕlles wel graag willen gaan zien met mijn man en twee dochters!

Natasja schreef:

27-09-2018

Wij zouden heel graag de klim en klauterroute uitproberen!
De rest ook natuurlijk.
Maar wij hebben geen zittend gat dus het eerste is op ons gat euh lijf geschreven ;-)

Gé Geurtsen schreef:

27-09-2018

De Serenga lijkt ons geweldig, mooi park denk ik!

Miriam Firing schreef:

27-09-2018

Lijkt me heel leuk om mijn kids te verrassen.. ik denk dat ze wel in de achtbaan willen geloof tweestrijd...maar natuurlijk ga we voor de dieren in de dierentuin..vinden we geweldig om te zien

Jacinta Baggerman schreef:

27-09-2018

Graag zou ik de toegankelijkheid van de dierentuin voor mensen met een lichamelijk beperking willen testen .
Heb zelf een incomplete dwarslaesie, ben lid van de dwarslaesie stichting nederland, en loop vaak tegen dingen aan , waar niet goed over nagedacht is. Bv. Drempels, toiletten, smalle doorgangen bv. In restaurants, trappen of steile heuveltjes, enz.
Ik rijd zelf in een scootmobiel, mijn vriendin is rolstoel afhankelijk, maar kan zich ook met een handbike verplaatsen .
Verder heb ik een vriend met een beenprothese en een andere vriend die ook een incomplete dwarslaesie heeft, maar wel korte afstanden kan afleggen .
Ik vind het reuze spannend om te horen of U mee wilt werken aan dit “ onderzoeks- bezoek “ van 4 vrienden die elkaar 8 jaar geleden hebben leren kennen in het revalidatie centrum Rijndam .
Dank voor het lezen van dit lange berichtje en ik wacht in spanning af hoor.
Vriendelijke hroeten,
Jacinta Baggerman
Const.Huygenslaan 129
3351XA Papendrecht.

Jacinta Baggerman schreef:

27-09-2018

Graag zou ik de toegankelijkheid van de dierentuin voor mensen met een lichamelijk beperking willen testen .
Heb zelf een incomplete dwarslaesie, ben lid van de dwarslaesie stichting nederland, en loop vaak tegen dingen aan , waar niet goed over nagedacht is. Bv. Drempels, toiletten, smalle doorgangen bv. In restaurants, trappen of steile heuveltjes, enz.
Ik rijd zelf in een scootmobiel, mijn vriendin is rolstoel afhankelijk, maar kan zich ook met een handbike verplaatsen .
Verder heb ik een vriend met een beenprothese en een andere vriend die ook een incomplete dwarslaesie heeft, maar wel korte afstanden kan afleggen .
Ik vind het reuze spannend om te horen of U mee wilt werken aan dit “ onderzoeks- bezoek “ van 4 vrienden die elkaar 8 jaar geleden hebben leren kennen in het revalidatie centrum Rijndam .
Dank voor het lezen van dit lange berichtje en ik wacht in spanning af hoor.
Vriendelijke hroeten,
Jacinta Baggerman
Const.Huygenslaan 129
3351XA Papendrecht.

Susanne schreef:

27-09-2018

Rimbula River dit staat voor de kinderen hoog op het verlanglijstje.

wilma jakobs schreef:

27-09-2018

Ik ben 25 jaar geleden in de Serengati geweest.Dat was overgeteijk! Ik zou deze herinnering graag koesteren in Emmen
vriendelijke groetWilma

G. Boschker.v. Kranenburg schreef:

27-09-2018

Wij willen graag een keer in een bootje op de Rimbularivier

van den heuvel schreef:

27-09-2018

Jungola

Notten schreef:

27-09-2018

tweestryd

D Ratri schreef:

27-09-2018

wonderful

Johan van Blokland schreef:

27-09-2018

Jungola zou ik willen uitproberen

C . Roelands schreef:

27-09-2018

De Rambula River boot tocht lijkt ons geweldig om mee te maken . Net of dat je echt in de jungle bent en langs olifanten varen ! Het hele park wildlands lijkt ons prachtig om te zien ! Van deze win actie zullen wij als dierentuin liefhebbers zeker genieten !

j v Geenhuizen schreef:

27-09-2018

het lijkt mij een enorme ervaring om dit mee te maken het komt geweldig over

Jennifer schreef:

27-09-2018

ik zou graag samen met de kids de sarenga safari uit willen proberen, zo dicht zijn de kids nog nooit bij de dieren geweest.

Elske Simone schreef:

27-09-2018

Ik zou gaan voor de achtbaan .Heel apart om in een dierentuin in een achtbaan te stappen , dat verwacht je helemaal niet . Vraag me af of hij daar ook wel echt past of tochmeer in een pretpark .

Liesbeth schreef:

27-09-2018

Ik zou heel graag willen kijken hoe mijn 2 kinderen in de tweestryd zitten 😁! Ik hou het voor mezelf liever bij de andere attracties 😇

Mariska van Laar schreef:

27-09-2018

Het lijkt mij ontzettend leuk om samen met onze kinderen een onvergetelijk dagje Wildlands mee te maken. Onze kids (en wij) zouden de Rimbula River suoer gaaf vinden om mee te maken.
Duimen maar!😀

Sonja Hubregtse schreef:

27-09-2018

Rimbula rivier... super gaaf lijkt het ons om in de jungle te kunnen zijn terwijl je gewoon in Nederland bent...

Jaap schreef:

27-09-2018

Naar de ouderwetse dierentuin met de hele familie.

Trees Hol schreef:

27-09-2018

Serenga Safari

Beers schreef:

27-09-2018

Ik zou graag met de Rimbula River willen gaan samen met mijn zoon en twee neefjes van 11-10-6 jaar.

Henk Bakker schreef:

27-09-2018

Omdat ik ruim 30 jaar in Emmen heb gewoond, ken(de) ik het Noorderdierenpark natuurlijk erg goed.
Nu we allebei kortgeleden verhuisd zijn, wil ik graag gebruikmaken van uitnodiging voor de "open huis party".

Oude Lansink schreef:

27-09-2018

We zijn 1x naar Wildlands in Emmen geweest, toen mijn schoondochter, zonder dat we het wisten, net in verwachten was.

Nu wordt onze kleindochter Joni in oktober 1 jaar.

Ze is stapelgek op dieren. Afgelopen zomer waren we mee naar de dierentuin in Nordhorn. Geweldig is dat.

Wie weet.....groetjes.

voorwald schreef:

27-09-2018

Willen de attractie achtbaan de tweestryd wel uit proberen.

Gerdien schreef:

27-09-2018

Wij zijn nog nooit in wildlands geweest.
Ik moet 1 attractie uitkiezen, maar als ik de foto's zie, kan ik niet kiezen en zouden we ze allemaal graag uit willen proberen.
Met mijn oudste zoon zou ik graag Arctic 1 uit willen proberen.
Met mijn dochtertje door het jungle en met mijn jongste zoontje door de safari.
Nu heb ik nog niet alles gehad wat ik leuk zou vinden.

Pauline schreef:

27-09-2018

Wij zijn heel nieuwsgierig naar de Jungola en de Rimbula River :) Wat ziet dat er gaaf uit op de foto's!!

Anja gjaltema schreef:

27-09-2018

Ik zou heel graag een boot tocht willen maken maar aan gezien wij helaas het budget niet hebben om te gaan zou het super zijn om een keer te winnen om toch met mijn gezin te gaan als verassing

Sandra schreef:

27-09-2018

Wij zijn er nog nooit geweest, het lijkt ons erg leuk om er een keer met onze kinderen heen te gaan.

J.P. Jonker-Rosman schreef:

27-09-2018

We zouden graag alles nog eens willen proberen om een nog beter oordeel kunnen geven. Wij zijn bij de voor opening geweest. En moet toegeven dat wij inderdaad even aan de nieuwe vorm van de dierentuin moesten wennen. Daarom zouden wij dus heel graag nog een keer alles willen zien en proberen. En we kunnen wel een mooie dag uit gebruiken na een roerige periode. Vriendelijke groet familie Jonker

Marcha Harteloh schreef:

27-09-2018

Alles!!! Het lijkt me een geweldig park en kan echt niet kiezen

Marja geus schreef:

27-09-2018

Graag wil ik naar de dieren heb gehoord dat hy rolstoel enscootmobiel toegankelijk .😃

Fiona verduijn schreef:

27-09-2018

Ik zou hier graag weer een x met.mijn zoontje heen willen we zijn 1 x geweest maar hij wilt heel graag nog een keer hierheen zeker ook om de binnenspeeltuin die hij super gaaf vond

Cheyenne schreef:

27-09-2018

De attracties zijn altijd een leuke toevoeging, maar het leukste is nog altijd uren naar de giraffen staren!!!!

Marieka schuurmans schreef:

27-09-2018

Ik zou graag achtbaan de tweestryd willen uitproberen , lijkt me heel gaaf

Maria vd Ven schreef:

27-09-2018

ik zou heel graag eens met een bootje op de Rimbula River willen varen in de Jungel.

s.c.andeweg schreef:

27-09-2018

wij zouden graag net de kinderen er heen willen gaan. we hebben een mega stress vol half jaar middelste is nu klaar pp medische kinderdag verblijf en is gek op dieren met deze mogelijkheid zouden we dat voor hem kunnen doen en kan hij extra genieten een dagje ook de andere kinderen natuurlijk die vinden het ook heerlijk en dagje er op uit

Telma Mendonca schreef:

27-09-2018

Lijkt me leuk om lekker even met mijn gezin te genieten van jullie mooie park ik ben er nooit geweest .

Sascha schreef:

27-09-2018

Ik zou met mijn kinderen los willen gaan in de Jungola :-)!

Marcy schreef:

27-09-2018

Van alles te beleven. Maar denk dat we de Rimbula river als eerste zullen proberen

Marion schreef:

27-09-2018

Ik ga overal in, sla niets over

Kim Oosterhuis schreef:

27-09-2018

De Artic 1 4D film vond ik geweldig maar de achtbaan was er toen nog niet dus die zou ik graag eens mee willen maken.

Elles de Wit schreef:

26-09-2018

De Serenga Safari!!
Wij kunnen niet wachten tot we echt eens naar de big 5 in Afrika kunnen met ons jonge gezin! Daarom op avontuur in de Wildlands....

ben ludovici schreef:

26-09-2018

het wordt tijd dat we alle uit ons hok komen.

Danielle schreef:

26-09-2018

Natuurlijk op avontuur in de serenga
😍

Linda van der Vliet schreef:

26-09-2018

De hele dierentuin lijkt me geweldig, maar ik ben vooral erg benieuwd naar de Serenga.

Pieta loots schreef:

26-09-2018

Ik heb geen ideeee? Wil alles gaan ontdekken met dochter, schoonzoon en kleinzoon.... love it! Doei Oma

Anja van den Bogaard schreef:

26-09-2018

Denk dat de vlindertempel erg mooi zal zijn. Deze wil ik graag bekijken

Adrie Skubch-Rietdijk schreef:

26-09-2018

Mijn kleinkinderen zijn dol op vlinders en óók loslopende dieren vinden ze geweldig! Ik zou ze graag willen verrassen.

Gommans schreef:

26-09-2018

Hoe gaaf zou het zijn om eens op ontdekkingsreis te gaan in deze dierentuin, waar we nog nooit geweest zijn. We zullen vast onze ogen uitkijken. De safari lijkt me ontzettend leuk.

Zou super zijn om deze prijs te winnen.

bianca schreef:

26-09-2018

Helaas alleen op tv mogen kijken hoe alles opgebouwd werdt het zag er goed uit ik zelf ben erg nieuwsgierig naar de trein en de boot mijn kinderen alles..zou fijn zijn als we zouden winnen erg leerzaam voor kinderen..

Wil de Jonge schreef:

26-09-2018

Het lijkt ons een fantastische ervaring de Serenga te ontdekken met de kleinkinderen!

Renske schreef:

26-09-2018

Alles lijkt me geweldig maar de achtbaan twee stryd lijkt me helemaal de bom! Zelf ben ik 35 en zal ik me weer helemaal kind voelen in jullie park. Heerlijk!
Als cadeautje neem ik me neefjes mee. Valt het ook minder op als ik nog een keer en nog een keer wil 😬

Dorian schreef:

26-09-2018

Wat een leuk stuk over Wildlands! Ik ben enthousiast en zou graag met mijn zoons de Serenga willen ontdekken!

Conny schreef:

26-09-2018

Ik ken het park (nog) niet. Erg benieuwd. Leuk dat gevoel om een eerste keer weer iets te beleven hoe oud je ook bent. Wij zijn 48 jaar jong en gaan graag deze belevenis aan. Gek op aapjes en begreep dat die daar wel heel dichtbij rond slingeren.

Logeeropvang Lillian schreef:

26-09-2018

Met de logeeropvang de rivier bevaren lijkt me geweldig !!

Ester schreef:

26-09-2018

Het lijkt ons allemaal even prachtig maar als we moeten kiezen dan graag de boottocht!!

Wendy schreef:

26-09-2018

Het hele park lijkt me erg leuk, heel vroeger eens in Emmen geweest, maar zou het graag willen bewonderen zoals het er nu uitziet en vooral de rimbula river lijkt me te gek.

Ester schreef:

26-09-2018

Het lijkt me allemaal prachtig maar als ik een keuze moet maken denk ik dat we gaan voor de safari!

Marlies van der Schoor schreef:

26-09-2018

de Rimbula River lijkt me erg leuk

Anke schreef:

26-09-2018

Op onze vakantie hebben we een safari gemaakt en de kinderen waren dolenthousiast. Daarom lijkt mij deze safari helemaal te gek!!

Johan schreef:

26-09-2018

Jungola lijkt me erg leuk.

danielle schreef:

26-09-2018

wij willen alles zien want we zijn er nog nooit geweest

Tessa Nijzingh schreef:

26-09-2018

Genieten van een boottochtje door de jungle, een safari tussen exotische dieren of lekker gillen in de achtbaan....? Moeilijke keuze. Mag je ook voor alles kiezen?

Fryda Kampherbeek schreef:

26-09-2018

Met een boot door de jungle

Winny schreef:

26-09-2018

Het lijkt me geweldig om daar de boottocht te gaan maken. Wie weet..... dat zou super zijn!

san schreef:

26-09-2018

ik ben gek van schildpadden en kom ze graag zoeken.
Een achtbaan achterwaarts bestormen?!..graag!

Willy Nijssen schreef:

26-09-2018

De Tweestryd zou ik graag uitproberen!😍🤞

Corrie schreef:

26-09-2018

Wij zijn nog nooit in jullie park geweest lijkt me wel leuk om eens te komen kijken mijn kleinzoon is gek van achtbanen die is er bij jullie ook las ik maar natuurlijk ook de olifanten enz willen wij graag zien

T.Horsten schreef:

26-09-2018

Lijkt mij erg leuk de Serenga route te volgen.
Op deze manier hebben we nog nooit naar “wilde dieren” gekeken !

Evert Korevaar schreef:

26-09-2018

Rimbula River

Annette schothuis schreef:

26-09-2018

Ik zou heel graag willen genieten van de dieren en natuurlijk van de nieuwe attractie tweestryd

Agnes van Rutten schreef:

26-09-2018

Ik zou het fantastisch vinden om van jullie park te mogen genieten met de kids. Heel veel goeds er over gehoord. TOP👍🌺👍

Cilia Hol schreef:

26-09-2018

Ik wil graag de rimbula rover uitproberen. Het lijkt mij een erg leuke dierentuin.

Angela Clemens schreef:

26-09-2018

De serenga safari lijkt me superleuk.

Michiel Keller schreef:

26-09-2018

de oerwouddansers!

babette habraken schreef:

26-09-2018

nou eigenlijk alle atracties! wij zitten in de schuldsanering en voor ons zou deze zoo normaal gesproken onbereikbaar zijn...gr

Tineke smit schreef:

26-09-2018

Omdat kaarten erg duur zijn nog nooit geweest. Dit is nu een kans. Persoonlijk lijkt me super om de ijberen en leeuwen te zien terwijl zoonlief voor de olifanten gaat. Dus nu heel hard duimen.

Chantal schreef:

26-09-2018

Hier een aantal wilde "dieren" die heel graag de Jungle trail willen gaan ontdekken. Eens kijken wat er op ons pad komt... 😉Fingers crossed 🍀

Patty Koorevaar schreef:

26-09-2018

Kan niet 1 attractie noemen, ze zijn allemaal super! Zou het park dolgraag aan mijn kleinkinderen willen tonen.

W.Bakker schreef:

26-09-2018

Ik zou graag de Serenga safari uitproberen. Het lijkt me zo bijzonder om de dieren van dichtbij te kunnen bekijken.

Debbie schreef:

26-09-2018

De tweestrijd

Marc Lucas schreef:

26-09-2018

Het hele park op zich lijkt mij een feestje!

Met vriendelijke groet,

M. Lucas

Natascha Ras schreef:

26-09-2018

Tweestryd én de safari....gaat mijn dochter van 8 jaar helemaal geweldig vinden.

Carlita schreef:

26-09-2018

Ik zou heel graag met mn stiefdochtertje naar de Rimbula River om onze band te verstrekwn.

Marijke mulder schreef:

26-09-2018

Rumble rivier

Marielle schreef:

26-09-2018

Nortica lijkt me erg mooi en een vernieuwend onderwerp in dit dierenpark

Esther schreef:

26-09-2018

Tweestryd!!!!

margo schreef:

26-09-2018

Achteruit in de tijd in de tweestrijd

Bianca van der Werf schreef:

26-09-2018

Ohhh de Rimbula River lijkt me leuk!
Gaaf zo'n boottochtje door de jungle (of in dit geval: Jungola ;-)

Ben erg benieuwd naar dit park.
Al veel over gehoord maar inderdaad nogal uiteenlopende ervaringen/meningen....

Tamara Plomp schreef:

26-09-2018

Een bezoekje zou super zijn, ben nooit ergens geweest anders dan artis. Mijn kinderen zouden blij zijn.

Mvgr tamara

Saskia schreef:

26-09-2018

Als eerste willen wij de kaarten winnen voor de dieren! Maar ben ook erg benieuwd naar tweestryd. Ben benieuwd wat dit toegevoegd aan een dierentuin

Wendy Daams schreef:

26-09-2018

De rimbula river😍

Margreet schreef:

26-09-2018

Wat zou ik mijn kinderen willen verrassen met een bezoek aan de noordpool of de woestijn. Aangezien die droom geen waarheid wordt in de nabije toekomst biedt deze aktie de ultieme uitkomst. Zal mijn droom waarheid worden?

Chantal schreef:

26-09-2018

T lijkt ons een super ervaring
Een dierentuin alsof je Op safari ben helemaal top
Geen moment verveling denk ik

Paul Gouwenberg schreef:

26-09-2018

4D-TESTRIDE ARCTIC 1 Lijkt mij een geweldige ervaring! Echt benieuwd naar... Samen met mijn vrouw en 2 kinderen.

Serena schreef:

26-09-2018

Rimbola river En de achtbaan met mijn dochter uitproberen

PHM Verhoeckx schreef:

26-09-2018

De achtbaan Ik kan niet gillen maar dan maar onhoorbaar.

Patricia schreef:

26-09-2018

Wij zouden heel graag de tweestrijd willen uitproberen,lijkt ons helemaal geweldig!!!

Mariëtte schreef:

26-09-2018

Nog nooit in Wildlands geweest, dus lijkt me superleuk om te winnen. Allereerst voor de dieren natuurlijk, maar ben ook heel benieuwd wat er verder te zien is.

Fam. Snabel schreef:

26-09-2018

Het lijkt ons heel bijzonder om eens in een achtbaan te gaan in een dierentuin!

Nel Lodder- van Dijk schreef:

26-09-2018

Wild and exiting !mooi !

Veerle schreef:

26-09-2018

Rimbola river

Jeroen schreef:

26-09-2018

Rumbula rivier

J.Schut schreef:

26-09-2018

Gewoon alles zien en beleven

ellen bello schreef:

26-09-2018

heerlijk op en bankie zitten kijken hoe de me kleinkinderen genieten met opa
dat is voor mijn al een hele mooie en bijzonderen actractie

Jasmijn schreef:

26-09-2018

Het leukste aan een dierentuin zijn natuurlijk de dieren, maar dat er een achtbaan is in deze dierentuin maakt het nog leuker. Het lijkt me een hele bijzondere ervaring om in een dierentuin een ritje in de achtbaan te maken.

Leonie Maarsen schreef:

26-09-2018

De attractie wat wij zeker willen doen is de Rimbula River. Helaas zit een echt safari er voor ons niet in, beetje duur ;-), daarom zou dit geweldig zijn. Samen met de kids op avontuur! Net als tijdens een echte safari. Wij kunnen niet wachten.

Hopelijk winnen we de kaarten. Wij gaan duimen. :-)!!

Theo Halma schreef:

26-09-2018

Het zijn er te veel om op te noemen ,waar ik in zou willen ,het is allemaal prachtig!

Theo schreef:

26-09-2018

Ik vind alle atracties super leuk. Maar ik zou heel graag bij de kassa willen staan en mijn 4 kaarten weggeven aan iemand die qua financiën nog nooit in Wildlands is geweest. En hun een onvergetelijk dag willen bezorgen.

Bianca schreef:

26-09-2018

Zou 1e keer worden maar Jungle trail lijkt me super!

Jan van voorst schreef:

26-09-2018

De achtbaan

Ingrid Hopster schreef:

26-09-2018

Wij zouden erg graag kans maken om het prachtige wildlands te bezoeken en een ritje in de tweestrijd te maken

Madyjan hanzen-hillebrand schreef:

26-09-2018

Wat lijkt het ons geweldig om de Jungle trail uit te proberen

Anouk Slabbekoorn meijering schreef:

26-09-2018

Ben helaas ivm financieen nog nooit bij jullie geweest lees er veel over lijkt me leuk om de eerste x te komen met gewonnen kaartjes en denk dat we alles wel leuk vinden

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.