Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Gemiddelde

2.7 van 5 sterren / 99 recensies
Pagina 1 van 17

john schreef:

Trust Score:

17-08-2022

"niet doen!!"

ga vooral niet....zonde van je geld.
beton, amper schaduw op een zonnige, warme dag, veel te dure consumpties, lachwekkende ' attracties' , boottochtje door de jungle waarin werkelijk niets gebeurt...de dieren die we konden zien zagen er verzorgd uit.... pluspuntje, maar dat zien we in een echt dierenpark ook. Horecapersoneel chagrijnig en ongeïnteresseerd..
hier is duidelijk een amateurmanager werkzaam.


Anita schreef:

Trust Score:

10-09-2021

"Aanrader"

Mooie park


Snippe schreef:

Trust Score:

01-09-2021

"Wij genieten steeds weer"

De dieren hebben heel veel ruimte alles netjes wc etc heel schoon👍 veel te doen en veel te zien wij genieten steeds weer. De bomen en struiken zijn mooi groot geworden in 5 jaar prachtig


Joke schreef:

Trust Score:

05-08-2021

"Prachtig park"

Parkeren bij Fletcher Hotel is gratis en je bent in ong.
10 min.lopen in Wildlands. Volg de route via plattegrond, dan kom je bij alle bezienswaardigheden, de route is door Corona nog duidelijker, zodat je steeds één richtingsverkeer hebt.
Voor kinderen een aanrader, onderweg steeds uitdagingen om je energie te testen.
Prachtige planten en bomen, goed gegroeid in 5 jaar !!
Neem evt. eten en drinken mee, consumpties zijn prijzig.
Kortom de moeite waard om te bezoeken !!



Marina schreef:

Trust Score:

14-06-2021

"Hoe is dit park nog open? "

Het is duidelijk dat wildlands een pretpark is en niet een dierentuin.
De prioriteit van dit parkt lijkt niet (zoals het eigenlijk hoort bij een dierentuin) conservatie en educatie, maar gewoonweg geld verdienen aan 'aapjes kijken'. Er zijn amper informatie borden te vinden over de dieren (je moet er echt naar zoeken) en de informatie die er op staat zijn maar een paar regels. Het valt op dat een heleboel verblijven of 1) te klein zijn, of 2) verwaarloosd worden (zoals de aquariums bij het nortica gedeelte die volg, maar dan ook ECHT vol zitten met alg). Ook snap ik niet zo goed hoe sommige verblijven geen beschutting bieden waar de dieren heen kunnen op het moment dat ze even niet bekeken willen worden.
Ik snap ook niet zo goed wat attracties doen in een dierenpark; dan kun je net zo goed een circus laten voortbestaan.
Kortom, een keer en nooit, NOOIT weer. Qua dierenrechten zou dit park al moeten sluiten.


Anneke schreef:

Trust Score:

18-08-2020

"1 keer maar nooit meer"

Grote beton wereld met hoge randen waar ik met mijn 165 cm moeilijk overheen kon kijken, dieren op verre afstand. Heb trouwens meer veel te dure eet tentjes gezien dan dieren. (eet tentjes om de zoveel meter) Je loopt kilometers tussen het beton en over asfalt de weinige dieren die we wel zagen leken niet echt gelukkig. De apen vond ik gewoonweg zielig, hele grote groep en leek of ze een afgebroken huis hadden neergestort met een paar steigers, niets om te klimmen, klauteren of slingeren voor hun, geen schaduw ook op de hete dag dat wij er waren . Parkeerplaats op 20 min lopen door de drukke stad! Nee wij gaan nooit weer, echt geen dierentuin of atractie Park, veel was ook gesloten door de corona maatregelen? Ook nog teveel mensen binnen om veilig te kunnen zijn, wij zijn gevlucht. Een grote afgang Emmen, met eerst zo'n mooi dierenpark.


Volgende pagina  

  Terug naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen


Klik hier om onjuiste gegevens van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen te melden