FORTtreffelijk VR escapegames

Bij FORTtreffelijk in Markenbinnen kun je de spannendste Virtual Reality escapegames beleven. Een VR escaperoom speel je altijd samen. Iedereen heeft een eigen headset en je ziet en hoort je medespelers alleen nog maar in de magische wereld van Virtual Reality. Ontdek het samen, ga uitdagingen aan en los pittige raadsels op. Je kunt met 2,4 of 6 personen spelen op diverse niveaus. Dat maakt de VR escaperoom een te gekke locatie voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander evenement. 


Ben jij benieuwd hoe het is om je in een virtuele wereld te begeven en tegelijkertijd uitdagende spellen te spelen? Er is maar één manier om daarachter te komen: door het zelf te ervaren!


Escape the Lost Pyramid

Betreed de wereld van Assassin’s Creed Origins. Plaats jezelf in de schoenen van een team ontdekkingsreizigers en ga opzoek naar de pyramide van Nebka en de speciale artefacten die zich daarin huizen. Ervaar gevaarlijke, zenuwslopende situaties die je in het echte leven nooit zou kunnen meemaken. Escape the Lost Pyramid is een avontuur die jij en jouw vrienden niet snel meer zullen vergeten. Doe je best om samen zo snel mogelijk uit de pyramide te ontsnappen, anders kom je er misschien nooit meer uit…


Beyond Medusa’s Gate

Deze game vindt plaats in de Griekse wereld van Assassin’s Creed Odyssey. Ervaar een groots avontuur dat je in het echt nooit zou kunnen beleven alsof je je daar echt bevindt. Ga als team op reis in het Oude Griekenland in de tijd van welsprekenede filosofen, meedogenloze goden en profeteerende orakels. Jij bevindt je ergens op de Mani penisula in een aan de kust gelegen grot waar jij opzoek gaat naar een eeuwenoud artefact. Misschien vind je zelfs het legendarische schip van de Argonauten?




Huxley

Stap in de wereld van Huxley. Ga op een strijdlustige missie met deze unieke en uitdagende VR escapegame! Je strijdt met je team als laatste overlevenden in een wereld waarbij mensen zijn overgenomen door machines. Één missie: Huxley helpen. Kunnen jullie de apocalyps terugdraaien? De klok tikt! 


Prince of Persia: The Dagger of Time

Ga op een episch avontuur in de wereld van Prince of Persia met deze unieke en uitdagende VR escapegame. Je wordt opgeroepen door de Keizerin van tijd, Kaileena. Zij stuurt jou op een zoektocht om de snode plannen van een Magi te dwarsbomen. De Magi wilt namelijk de zandloper vullen met nieuw zand om zo een leger van zandmonsters te creëren. Jij en jouw team krijgen van Kaileena de Dagger of Time, een wapen dat de tijd stil kan zetten. Zo kun jij je een weg banen naar de zandloperkamer. Halen jullie het op tijd en kunnen jullie de wereld redden?


Kom jij optijd aan bij de zandloperkamer?


Save the Notre Dame

Op dit moment staat de volledige brandweereenheid paraat op de locatie en heeft dringend jullie hulp nodig. Tijdens restauratiewerkzaamheden is er een verwoestende brand uitgebroken in de wereldberoemde kathedraal. Jullie zullen tijdens dit spel in de schoenen van echte brandweerlieden staan. Het belooft een indrukwekkende reddingsmissie te worden terwijl jullie de kathedraal betreden om het vuur te bestrijden en de kostbare doornenkroon veilig te stellen. Navigeer behendig door de vlammen na de instorting van de toren, waag je op grote hoogte boven de skyline van Parijs en ga de strijd aan met het vuur. Wacht niet langer, voordat het te laat is...

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9:00 tot 17:00 uur
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Alle VR escapegames zijn €35,00 p.p.
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over FORTtreffelijk VR escapegames

Hoeveel sterren geef jij FORTtreffelijk VR escapegames?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Hier zijn tips voor de leukste dagjes weg voor jou en je team!

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van FORTtreffelijk VR escapegames te melden