Escape World Amsterdam

Een onvergetelijke tijd beleven met je vrienden, collega’s of familie? Escape World biedt verschillende ‘live escape game’ avonturen aan in verschillende steden in Nederland. Laat je samen 60 minuten opsluiten in een escape room waar je even kunt ontsnappen aan alle dagelijkse werkelijkheid. Beleef één van de leukste uitjes ooit in een kamer vol met bloedstollende puzzels en special effects waar je naadloos moet samenwerken om te kunnen ontsnappen.

 

Valt er iets te vieren? Voor een teamuitje, verjaardag of een vrijgezellenfeest zijn de locaties van Escape World allen zeer geschikt en kunnen zij de ervaring extra speciaal maken. Boek één van de speciale arrangementen erbij en zij zorgen voor een persoonlijke ervaring en hapjes en drankjes! Momenteel is er één locatie in Amsterdam, één locatie in Hoofddorp en één locatie in Zoetermeer. Op alle locaties zijn escape rooms voor elk niveau (beginner tot expert) en ook dubbele escape rooms waardoor je met teams tegen elkaar kunt spelen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 13:00 tot 22:00 uur

zaterdag 11:30 tot 22:00 uur

zondag 13:00 tot 22:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 personen €70,-

3 personen €89,-

4 personen €99,-

5 personen €115,-

6 personen €130,-

 


0 Recensies over Escape World Amsterdam

Hoeveel sterren geef jij Escape World Amsterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Hier zijn tips voor de leukste dagjes weg voor jou en je team!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Escape World Amsterdam te melden