Europarcs de Koog

Maak kennis met het heerlijke Waddeneiland Texel, het vakantiewalhalla van Nederland. Alles hier ademt zee, het maritieme verleden en natuur. Vanaf vakantiepark EuroParcs De Koog sta je zo op het strand of in een van de gezellige dorpjes. Maar bovenal is dit de perfecte plek om uit te waaien!


Stukje wandelen met het gezin naar de vuurtoren


Vakantie eiland met duinen en zandstrand

EuroParcs De Koog ligt centraal op het heerlijke Waddeneiland Texel en vlakbij de beroemde zandstranden. Je komt er door vanuit Den Helder de TESO-veerboot te nemen. Texel telt 40 natuurgebieden waarvan de Slufter de bekendste is. Het gebied heeft een open verbinding met de Noordzee en het grootste deel ervan is een vogelbroed- en vogelrustgebied. Een ander vogelgebied is de Waalenburg-polder. Texel is een wandel- en fietseiland bij uitstek. Over het eiland zijn niet alleen wandel- en fietsroutes uitgestippeld, maar ook mountainbikeroutes. Verken de polders en duinen, de uitgestrekte heidevelden en bossen. Vanuit Oudeschild vertrekken schepen voor een tochtje over de Waddenzee. Vaar mee om zeehonden te kijken, stap aan boord van een garnalenboot of maak een tocht aan boord van een authentiek zeilschip.


Faciliteiten

  • Broodjesservice
  • Fietsverhuur
  • Voetbalveld
  • Tafeltennis

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs de Koog

Hoeveel sterren geef jij Europarcs de Koog?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs de Koog te melden