Lasergame Rotterdam

Lasergamen bij Lasergame Rotterdam wordt gespeeld met een groep van vier of meer personen. Het doel van het spel is punten verzamelen door middel van het “afschieten” van zoveel mogelijk andere personen.

 

Iedere deelnemer draagt een speciaal pak en heeft een lasergeweer. Dit lasergeweer heeft een laserstraal, waarmee je anderen kunt raken. Deze is erg zwak en dus niet gevaarlijk. De pakken die de deelnemers aanhebben vangen de laserstraal op en houden op die manier bij of je geraakt wordt. Als dit gebeurt geeft het pak een signaal af. Als je wordt geraakt ben je voor 3 seconden af.

 

Je daalt af in het ruim van een schip en je waant je in een onderzeeër. De verbeelding spreekt voor zich. In de machinekamer maken de gamers zich opgewonden klaar voor vertrek. Het geluid van sonar en water versterkt de onderwater beleving. Door patrijspoorten word je beschoten. Achter olievaten en motoren zoek je dekking. In de arena van 300m2 kun je helemaal los gaan.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag 13.00 tot 22.00 uur

Donderdag 16.00 tot 22.00 uur

Vrijdag 12.00 tot 01.00 uur

Zaterdag 11.00 tot 01.00 uur

Zondag 11.00 tot 20.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 lasergame sessie €9,75

2e lasergame sessie €7,75

 


0 Recensies over Lasergame Rotterdam

Hoeveel sterren geef jij Lasergame Rotterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Hier zijn tips voor de leukste dagjes weg voor jou en je team!

Lees verder...

 

Leukste plekken voor lasergamen of paintballen

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Lasergame Rotterdam te melden