Paintball Gladiator Sports

(3.3/5)  4 recensies

Gladiator Sports Almere is het grootste 6 sterren paintball- en lasergame park van Nederland. Gladiator Sports Almere organiseert voor uw bedrijf, vrijgezellenfeest of kinderfeestje een sportieve, actieve en bovenal spectaculaire dag! In tegenstelling tot andere parken, is het 10 hectare grote park (het grootste in Nederland) verdeeld in 'slechts' 10 verschillende speelvelden. Bij Gladiator Sports Almere speelt u dus niet op hele kleine veldjes!

 

Daarnaast is het park voorzien van een kleedruimte, vaste toiletaansluiting (dus geen Dixi), verschillende gezellige ruim opgezette recreatiezones, paintball-oefenbaan, WiFi, electra en pin-mogelijkheid. 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag t/m zondag

Andere dagen in overleg

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 uur €16,50 incl. 50 paintballs

2 uur €22,- incl.100 paintballs

3 uur €27,- incl. 150 paintballs

 


4 Recensies over Paintball Gladiator Sports

(Pagina 1 van 1)

 

"Paintball"

Jeffrey   -   01-07-2018

01-07-2018

"Paintball"

Mooie locatie met enthousiaste medewerkers Erg jammer van de vele brandnetels en dat er vooraf niet gewaarschuwd word voor de gevolgen van de insecten aldaar Helaas lopen wij nu met meerdere mensen met dik opgezette handen door insecten steken (waarschijnlijk mugsoort) Verder bleek ook het strottenhoofd niet voldoende beschermd te zijn bij de helft van de groep. waardoor dit tot een pijnlijke ervaring van een van de deelnemers tot gevolg had Kortom Goeie locatie Leuke crew Slechte ervaring door omstandigheden

Lees verder  


"Prima locatie"

Sintio   -   11-02-2018

11-02-2018

"Prima locatie"

Eigenlijk alles wel.


"Het was een super toffe dag!"

Hans   -   23-01-2018

23-01-2018

"Het was een super toffe dag!"

Het is een erg groot park met veel verschillende speelvelden. Vriendelijk en behulpzaam personeel die je de hele dag begeleiden. Enige puntje waar je op moet letten zijn de balletjes. Als je fanatiek bent (zoals ik), gaan er aardig wat balletjes doorheen! Dit brengt wel extra kosten met zich mee. Al met al een zeer geschikte dag!

Lees verder  


Leo   -   04-06-2016

04-06-2016

Zeer slecht ervaring bij Gladiator. Een grote groep airsofters verzameld (30 man) om een leuke dag door te brengen. Zeker 1/3 van de "wapens" defect waardoor er niet mee geschoten kon worden. Hierdoor waren wij verplicht om al na 1 wedstrijd te stoppen met spelen. De aangeboden brillen zijn flink ondermaats doordat zij zo beschadigd zijn dat je helemaal niets kunt zien. Er werden alleen smoesjes verzonnen om van ons af te komen. Een echt klantvriendelijk bedrijf had er voor gezorgd dat wij alsnog een leuk dag hadden. Ik raad iedereen af. Wil je wel een leuke airsoft ervaring? Ga dan naar Balls and Arrows in Lelystad. Dat is een bedrijf dat het goed voor elkaar heeft! ----------- Reactie Paintball Gladiator Sports: Beste Leandro, Het is zonder meer triest om te lezen dat je door middel van misbruik van social media zo je best doet om ons zwart te maken. Nu onze kant: Jij had geen 30 man geregeld maar slechts 10, er was een kennis van je die de andere 20 had geregeld. Je was vanaf het begin over alles negatief en één van belangrijkste redenen waardoor het in eerste instantie niet zo vlot liep. Nadat je, uit eigen beweging gestopt was, heeft de rest van de groep gewoon doorgespeeld en ons daarna dit bericht gestuurd: ‘Het klopt inderdaad dat de start niet geheel vlekkeloos verliep. Maar na uitleg en overleg is alles goed gekomen en vind ik dat het goed is opgelost. Ik heb me heerlijk vermaakt, een groot deel van de groep ook, alleen enkele waren niet tevreden.’ Juist omdat onze service graad zo hoog ligt, heb ik met jou en je groep gesproken en aangegeven dat wij het vervelend vinden als klanten ergens niet over te spreken zijn. Ik heb de groep toen aangeboden om nog eens gratis terug te komen. Jullie kwamen toen zelf met het voorstel om nu 50% korting te krijgen. Wij hebben vervolgens je hele groep, ook de mensen die geen klachten hadden, deze 50% korting gegeven. Omdat je vrienden wel tevreden waren met deze ruime compensatie en alleen jij maar je best bleef doen om ‘iets gratis’ te krijgen, ben je toch akkoord gegaan met de aangeboden korting. Buiten het feit dat je verhaal vol onwaarheden zit, zegt het erg veel over je persoonlijkheid dat je op deze laffe manier alsnog tracht na te schoppen terwijl je wel eerst graag gebruikt maakt van de korting.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Paintball Gladiator Sports?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dagje uit in de vakantie? Mis deze kortingen niet!

De vakantie is de tijd om er op uit te trekken met de hele familie. Natuurlijk wil je niet teveel betalen. Daarom hebben we hier een aantal uitjes voor je verzameld met kortingen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Paintball Gladiator Sports te melden