City Quest Zutphen

City Quest is een outdoor escape game, waarbij een mix wordt gemaakt tussen een stadswandeling, geocaching en puzzels zoals in een escaperoom. Tijdens een spannende missie door het centrum van Zutphen moet je als team raadsels en puzzels oplossen die je onderweg tegenkomt. Plekken in de stad zijn geïntegreerd in het verhaal en komen tot leven door middel van augmented reality. Er zijn twee verschillende spellen met elk een eigen verhaal en missie: Operation Mindfall en Magic Portal.




Je speelt de City Quest met een team van 2 tot 6 spelers. Aan het begin van het spel krijgen jullie een actionpack. Hierin zitten gadgets die jullie nodig hebben om opdrachten uit te voeren. Ook krijgen jullie een iPad mee, die jullie de weg wijst naar plekken in de stad. Scan de locatie met de iPad om de omgeving tot leven te brengen! Er verschijnen spannende augmented reality-puzzels die jullie moeten oplossen om het mysterie te ontrafelen…

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag tot donderdag van 14:00 tot 22:00 uur

Vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 00:00 uur

Zondag van 12:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €19,50 p.p.

Kinderen t/m 14 €15,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over City Quest Zutphen

Hoeveel sterren geef jij City Quest Zutphen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van City Quest Zutphen te melden