Damster Wandelingen

Hou je van puzzelen, raadsels, wandelen en mysteries? Dan ben je bij Damster wandelingen aan het goede adres! Appingedam is een prachtige historische stad in de provincie Groningen. Met een rijke geschiedenis, mooie karakteristieke straatjes en groene parken, is dit de ideale plek voor een heerlijke wandeling. Om er een onvergetelijke beleving van te maken heeft Damster Wandelingen speurroutes gemaakt om de stad te verkennen. Aan de hand van een mysterie ga je op pad. Los puzzels op en kijk goed om je heen om het mysterie op te lossen.




Breng George Thuis

Ga mee op een spannend, historisch avontuur. George is verdwaald en wil graag naar huis. Wandel door de straten van Appingedam en leer meer over de historie terwijl je al puzzelend George thuis probeert te brengen. Moeilijkheidsgraad van de wandeling Logo van de wandeling Breng George Thuis met een man die door Appingedam loopt Boek nu! Volg aanwijzingen en hints via je mobiele telefoon en kom er zo achter wat het verhaal van George is en hoe hij weer veilig thuis komt. Al besluit je misschien wel dat je hem helemaal niet meer wilt helpen...




Maffe Mick en de verdwenen spullen

In de straten van Appingedam gebeurt iets vreemds - allerlei items die verbonden zijn aan gebouwen en van groot historisch belang voor de stad zijn, verdwijnen plotseling. Er is slechts één verdachte die in aanmerking komt: Maffe Mick, een excentrieke professor die erom bekend staat allerlei grappen uit te halen om verwarring te zaaien. De burgemeester zit met de handen in het haar, omdat hij niet precies weet welke voorwerpen zijn verdwenen. Kun jij hem assisteren bij het samenstellen van een lijst met de vermiste spullen?


Samen met je vrienden en vriendinnen alle verdwenen spullen terugvinden


De Havenmoord

In de jachthaven van Appingedam is het lijk van de 34-jarige Lana aangetroffen. Tijdens deze speurroute treed je toe als aspirant bij de politie Groningen om te helpen bij het oplossen van de moord. Kun jij er al puzzelend achter komen wie de dader is? Je loopt tijdens de wandeling door de straten van Appingedam. De route loopt grotendeels om het centrum heen en je ziet mooie natuur, vergeten plekjes en goed verborgen straatjes. Door middel van puzzels en raadsels probeer je samen met hoofdinspecteur Harrie Koster de moord op te lossen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Breng George Thuis €21,00 per team (1 t/m 5 personen)

De Havenmoord €21,00 per team (1 t/m 5 personen)

Maffe Mick en de verdwenen spullen €15,00 per team (1-5 personen, geschikt voor kinderen tussen 6 en 10 jaar)


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Damster Wandelingen

Hoeveel sterren geef jij Damster Wandelingen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Damster Wandelingen te melden