Damster Wandelingen

Hou je van puzzelen, raadsels, wandelen en mysteries? Dan ben je bij Damster wandelingen aan het goede adres! Appingedam is een prachtige historische stad in de provincie Groningen. Met een rijke geschiedenis, mooie karakteristieke straatjes en groene parken, is dit de ideale plek voor een heerlijke wandeling. Om er een onvergetelijke beleving van te maken heeft Damster Wandelingen speurroutes gemaakt om de stad te verkennen. Aan de hand van een mysterie ga je op pad. Los puzzels op en kijk goed om je heen om het mysterie op te lossen.
Breng George Thuis

Ga mee op een spannend, historisch avontuur. George is verdwaald en wil graag naar huis. Wandel door de straten van Appingedam en leer meer over de historie terwijl je al puzzelend George thuis probeert te brengen. Moeilijkheidsgraad van de wandeling Logo van de wandeling Breng George Thuis met een man die door Appingedam loopt Boek nu! Volg aanwijzingen en hints via je mobiele telefoon en kom er zo achter wat het verhaal van George is en hoe hij weer veilig thuis komt. Al besluit je misschien wel dat je hem helemaal niet meer wilt helpen...
De Havenmoord

In de jachthaven van Appingedam is het lijk van de 34-jarige Lana aangetroffen. Tijdens deze speurroute treed je toe als aspirant bij de politie Groningen om te helpen bij het oplossen van de moord. Kun jij er al puzzelend achter komen wie de dader is? Je loopt tijdens de wandeling door de straten van Appingedam. De route loopt grotendeels om het centrum heen en je ziet mooie natuur, vergeten plekjes en goed verborgen straatjes. Door middel van puzzels en raadsels probeer je samen met hoofdinspecteur Harrie Koster de moord op te lossen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Breng George Thuis 21,00 per team (1 t/m 5 personen)

De Havenmoord 21,00 per team (1 t/m 5 personen)

 


0 Recensies over Damster Wandelingen

Hoeveel sterren geef jij Damster Wandelingen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Damster Wandelingen te melden