HADO: Augmented Reality Sport

HADO is een unieke, toegankelijke en leuke combinatie van sport en gaming. Het is een intensieve en strategische 3 vs 3 versie van trefbalWat is HADO?

HADO geeft een geheel nieuwe dimensie aan het welbekende trefbal. Met AR-technologie wordt een laag over de echte wereld geprojecteerd, waarbij spelers zowel de werkelijke als de geprojecteerde omgeving zien via de AR headset. Spelers strijden in teamverband in een arena en proberen tegenstanders knock-out te gooien met virtuele energieballen ('Hadoken') die enkel zichtbaar zijn via de headset. HADO wordt gespeeld in twee teams en is geschikt voor alle leeftijden. Spelers kunnen zich gedurende het spel vrij bewegen zonder dat zij gebonden zijn aan controllers of kabels.Sport van de toekomst

De grootste en eerste augmented reality (AR) sport ter wereld HADO zette begin 2022 voet op Nederlandse bodem. Met de combinatie van sport en gaming maakt HADO gebruik van AR en is het immens populair in meer dan 35 landen wereldwijd. Miljoenen mensen in onder andere Japan, de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk en Spanje gingen Nederlanders voor in het spelen van de sport. Door de groeiende populariteit van de sport timmert HADO hard aan de weg om de Nederlandse markt te veroveren. 


Het HADO-concept is ontstaan in Japan en in korte tijd internationaal uitgegroeid tot de sport van de toekomst. Wereldwijd worden professionele competities georganiseerd, waaronder een jaarlijkse Europa Cup in Istanbul en de World Cup in Tokyo. Nu de AR sport ook in Nederland is neergestreken wint het snel populariteit in het hele land. Het unieke en toegankelijke concept biedt spelers een perfecte mix van sport, spel en strategie. HADO gebruikt revolutionaire technologieŽn om bewegen te combineren met toonaangevende gaming elementen. Daarmee wordt HADO gezien als pionier op gebied van recreatie en professionele sport.  

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag t/m zondag geopend

Reserveren van een tijdslot is verplicht.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tijdslot: 45 minuten (30 min speeltijd): Ä75 per groep

Per groep mininmaal 3 tot maximaal 6 spelers

 


0 Recensies over HADO: Augmented Reality Sport

Hoeveel sterren geef jij HADO: Augmented Reality Sport?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Hier zijn tips voor de leukste dagjes weg voor jou en je team!

Lees verder...

 

De sport van de toekomst: HADO

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van HADO: Augmented Reality Sport te melden