PLAYGRND Breda

BOULEN, MINIGOLF REVOLUTION & PING PONG! Bij PLAYGRND valt er van alles te beleven. Voor elk wat wils!

Naast de main games hebben zij ook diverse table games waar je je bij PLAYGRND goed mee kan vermaken. Van Jenga tot ouderwets sjoelen, ga helemaal los en beleef een heerlijk competitief avondje met vrienden, collega's of familie.
BOULEN CLUB

Een balletje gooien, een biertje drinken en een hapje eten; JEU DE BOULES! Het Franse camping sfeertje gooien we in de mix met hippe cocktails en heerlijke deuntjes. We beschikken over 6 indoor Jeu de boules banen waar je op een laagdrempelige manier kan boulen met vrienden en collega's. Jeu de boules suf? Nee joh! Wij kloppen het stoffige imago eraf en zorgen met onze relaxte club vibe voor een totaal nieuwe Jeu de Boules beleving. Gooi jij het balletje op bij je vrienden?


PING & PONG

Netjes, netjes, netjes.. daag je vrienden uit voor een potje rond de tafel. Kom gezellig langs voor een potje ping pong, of tafeltennis. Wat jullie willen! Op je slippers? Mag! In je nette overhemd? Mag ook! In de zomer slaan we de ping pong balletjes uiteraard lekker uit op ons terras. 's Winters doen we dit indoor, warm en cosy. Iedereen is welkom en vrij om aan te sluiten.
MINIGOLFREVOLUTION

Vergeet midgetgolf en denk groot, groter, GROOTST. Met schansen, een spuwende vulkaan, loopings, een wervelwind & special effects. Dat is MinigolfRevolution! Laat je meest competitieve zelf naar boven komen en daag je vrienden uit voor de perfecte combo van strijd & fun. MinigolfRevolution blijft zichzelf ontwikkelen én verzekerd je van de next level golf beleving. 100% hilariteit en vermaak gegarandeerd.

 

Openingstijden

PLAYGRND is alleen open op reservering


Maandag t/m donderdag gesloten

Vrijdag van 18:00 tot 00:00 uur

Zaterdag van 14:00 tot 00:00 uur

Zondag van 13:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Bekijk de website voor meer informatie over de prijzen per tijdslot


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over PLAYGRND Breda

Hoeveel sterren geef jij PLAYGRND Breda?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Hier zijn tips voor de leukste dagjes weg voor jou en je team!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van PLAYGRND Breda te melden