Playdôme Roosendaal

Playdôme Roosendaal is een Multi Activity Center! Hier kan je onder andere lasergamen, playkarten, funcurlen, hakbijl gooien en hyperbowlen. Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Ontdek de unieke activiteit funcurlen, een variant van regulier curlen. Wist je dat Playdôme Roosendaal één van de twee locaties in Nederland is waar de activiteit wordt aangeboden? Kom bowlen in een warme Alpijnse sfeer bij Playdôme Roosendaal. Hét bowlingcentrum van Roosendaal. Een uniek potje bowlen met uitzicht op het Oostenrijkse wintersportgebied Serfaus-Fiss-Ladis. Een sneeuwstorm in de Alpen vormt het decor voor de lasergame arena van Playdôme Roosendaal.


Man aan het bowlen


Ga de strijd met elkaar aan tijdens een uniek potje lasergamen tijdens de battle of the mountain. Ben jij een echte snelheidsduivel? Kom karten bij Playdôme Roosendaal. Stap in de kart, trap op het gaspedaal en ontdek de indoor kartbaan. Kart met je gezelschap in een unieke gethematiseerde omgeving, de Alpijnse bergen.


Bowlingbanen


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag van 17:00 tot 22:00

Dinsdag gesloten

Woensdag van 13:00 tot 22:00

Donderdag van 15:00 tot 22:00

Vrijdag van 13:00 tot 23:00

Zaterdag van 10:30 tot 23:00

Zondag van 10:30 tot 21:00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Prijzen vanaf €8,50 per persoon vanaf 10 personen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Playdôme Roosendaal

Hoeveel sterren geef jij Playdôme Roosendaal?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Playdôme Roosendaal te melden