The Sand Company

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit of uitje op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland? Bij The Sand Company ben je aan het juiste adres voor een leuke dag op het strand. Kies uit één van de workshops of strandactiviteiten. Van bedrijfsuitjes tot zomerkampen voor kids. 


Groepsuitjes

The Sand Company is gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes op maat. Met ruim zes jaar ervaring in het begeleiden van groepen, zijn ze uw professionele partner voor strandactiviteiten en de bemiddeling van een passende locatie. Kies uit verschillende activiteiten zoals powerkiten, surfen, beachgames of archery tag. 


Cursus zeezwemmen voor kids

Komend seizoen zijn er verschillende heldenprogramma’s waar kids aan mee kunnen doen. Ze bieden drie verschillende 4-weekse cursussen op het Zuiderstrand in Den Haag aan. Leer alle gevaren van de zee tijdens de cursus zeezwemmen, ga surfen tijdens de surfheldencursus of doe verschillende toffe strandactiviteiten tijdens de strandheldencursus. Elke cursus bestaat uit vier workshops van 2,5 uur die op woensdag plaatsvinden bij Strandtent de Fuut op het Zuiderstrand. Per workshop zal ongeveer een uur worden besteed aan theorie en 1,5 uur aan praktijk. Verhuur

Hoe lekker is het om op je eigen tempo te genieten van een sportieve middag op het strand met je vrienden, familie of collega’s? Organiseer jouw favoriete strandactiviteit voor een heerlijke dag buiten. Denk aan het huren van surfboards, sups, beachvolleybalnetten, kubb, spikeball en meer.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 10:00-19:00 uur.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Groepsuitje vanaf €17.50 per persoon

4-weekse cursus zeezwemmen vanaf €150,00 per persoon

Sub huren vanaf €15,00


 


0 Recensies over The Sand Company

Hoeveel sterren geef jij The Sand Company?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Hier zijn tips voor de leukste dagjes weg voor jou en je team!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van The Sand Company te melden