Vogelpark Avifauna

(3.9/5)  13 recensies

Waarom is een flamingo roze? Hoeveel weegt de kleinste kolibrie? En wat is de grootste vogel ter wereld? Kom het zelf uitvogelen in Vogelpark Avifauna!

 

Voer zelf de honingpapegaaien in de Australische Lori Landing en kijk bij het voeren van de grappige pinguïns. Bekijk de sierlijke flamingo’s van heel dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras en ga op ontdekkingsreis door de Filipijnse jungle. Ook de unieke vogeldemonstratie mag je niet missen. Roofvogels duiken op hun prooi, felgekleurde ara’s scheren over de vijver en ondertussen vertellen de verzorgers de leukste weetjes. Uitgevogeld? Kinderen leven zich lekker uit in de reusachtige speeltuin met talloze speeltoestellen en attracties.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het hele jaar dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Zomerseizoen

Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis

Kinderen 3 t/m 12 jaar €15,50

Vanaf 13 jaar €17,-

65 Plussers €16,00

 

Winterseizoen

Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis

Kinderen 3 t/m 12 jaar €7,75

Vanaf 13 jaar €8,50

65 Plussers €7,00

 

Overige prijzen

Speurtocht €1,-

Cupje nectar €1,00

Vogelgids €2,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


13 Recensies over Vogelpark Avifauna

(Pagina 1 van 2)

 

"Mooie vogels in verouderd park"

Martijn   -   01-03-2020

01-03-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Mooie vogels in verouderd park"

Mooie, goed verzorgde vogels. Leuk voor de kinderen. Park is wel verouderd. Beetje verga. Glorie. Gegeten in het buffetrestaurant. Eten is prima, wel een vreetschuur.

Lees verder  


"Een aanrader. "

Yvonne   -   07-08-2019

07-08-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Een aanrader. "

Je kunt er lekker wandelen 2 vogelshows gezien waar je kippenvel van kreeg. Saampjes hebben we van deze dag genoten.


"Avifauna biedt echt veel"

Thomas   -   30-07-2019

30-07-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Avifauna biedt echt veel"

Het is meer dan slechts een vogelpark. Het heeft allereerst prachtige inrichting. Het begon al goed met een fraai oud poortje wat lijkt op het kleine neefje van de poort in Sneek. Verder heel veel slootjes, een mooi meer, veel zon en schaduw, veel bloemen. Watervalletjes. Het doet erg buitenlands aan. En dan de dieren. Veel uitzonderlijk mooie vogels, maar ook apen. Sommige plekken zijn losloop gebied. Een andere favoriete plek was het voeren van de vogels met bakjes nectar. Ze komen dan op je arm (of hoofd) zitten. De vogelshow mag je ook niet missen. De speeltuin was ook heel uitgebreid en omvangrijk . Er was een nachtgedeelte met uilen, een ruime kas met tropische vogels, enzovoorts. Subliem!

Lees verder  


"Ik hou van dit park"

monique   -   21-10-2018

21-10-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Ik hou van dit park"

aanrader is de vogelshow. Bijna om emotioneel van te worden zo mooi. Als aan het eind al die vogels vrij rondvliegen en je weet even niet meer waar je kijken moet. Geweldig! Verder vond ik de diversiteit aan (gelukkig uitziende) goed verzorgde vogels mooi. De maki aapjes moet je gezien hebben. Ook een feestje. Doen!

Lees verder  


"een aanrader"

Thomas   -   17-05-2018

17-05-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"een aanrader"

speeltuin voor de kinderen zodat ze na aankomst van een lange rit eerst even de spieren kunnen losmaken en daarna pas het park in gaan. veel demonstraties, veel te zien en te ontdekken.

Lees verder  


"Super leuk"

Anoniem   -   05-04-2018

05-04-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Super leuk"

Super leuk om die vogels te zien


"Absolute aanrader"

Ibaya   -   04-06-2017

04-06-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Absolute aanrader"

Onderhand het 3e jaar op rij dat wij ons Afivauna-jaarabbonnement verlengen. Prachtig park met heel mooie, speciale dieren (van vogels tot apen!), spectaculaire vogeldemonstraties en voor de kids veel speelplezier met botsautootjes, bootjes, "mini-kartbaan", glijbanen etc. Zeker een aanrader voor jong en oud!

Lees verder  


Debby   -   12-10-2015

12-10-2015

Trust Score:

Reageer op deze review

Wat een leuke dag hebben we gehad. 2 vogelshows bijgewoond die allebei heel verschillende vogels lieten zien. Verder alle vogels bekeken in hun kooien en daarna nog even lekker in de speeltuin spelen. Super. Als klap op de vuurpijl nog lekker wezen eten in het park restaurant bij de live cooking. Het was heerlijk. Dus al met al een top dag

Lees verder  


Aslan   -   24-08-2015

24-08-2015

Trust Score:

Reageer op deze review

Vogelpark Avifauna is goed bezig met het restylen van hun park. Dit uit zich o.a. Met het toevoegen van kleine zoogdieren. Een mooi halfapen doorloopverblijf, en de Aziatische tuin met rode panda's. Ook de ara volière is mooi geworden. Er zijn nog wel een aantal verbeter punten. Zo zou het goed zijn als de amusementshal verbouwt wordt tot indoorspeeltuin.

Lees verder  


Tineke   -   29-08-2014

29-08-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

Groot vogelpark, en mooi om heerlijk te wandelen, het is trouwens ook wel eens fijn om ergens gratis te mogen parkeren. We hebben heel erg gelachen bij het het voeren van de Lori's ze komen met velen op je af om de bakjes honing leeg te likken. Daarna vol bewondering gekeken naar de vogelshow wij vonden het erg leuk en sensationeel. Geweldig om te zien hoe ze die vogels zo hebben kunnen trainen.na afloop heerlijk spelen in de speeltuin, wij kregen een regenbui dus toen was het heel fijn dat er ook een deel binnenspeeltuin is.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Vogelpark Avifauna?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Review: Avifauna, meer dan alleen vogels?

Review: Avifauna, meer dan alleen vogels?

Vogelpark Avifauna staat bekend om de enorme collectie vogels en de indrukkende vogelshow. Maar is dat alles wat je van Avifauna kan verwachten of is er meer?

Lees verder...

 

22 Tips voor een dagje uit in de Meivakantie

Dagje uit naar de leukste Vogelparken van Nederland

14 Fijne speeltuinen in Leiden en omgeving

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Vogelpark Avifauna te melden