Vogelpark Avifauna

(3.8/5)  10 recensies

Waarom is een flamingo roze? Hoeveel weegt de kleinste kolibrie? En wat is de grootste vogel ter wereld? Kom het zelf uitvogelen in Vogelpark Avifauna!

 

Voer zelf de honingpapegaaien in de Australische Lori Landing en kijk bij het voeren van de grappige pinguïns. Bekijk de sierlijke flamingo’s van heel dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras en ga op ontdekkingsreis door de Filipijnse jungle. Ook de unieke vogeldemonstratie mag je niet missen. Roofvogels duiken op hun prooi, felgekleurde ara’s scheren over de vijver en ondertussen vertellen de verzorgers de leukste weetjes. Uitgevogeld? Kinderen leven zich lekker uit in de reusachtige speeltuin met talloze speeltoestellen en attracties.

 

Lees verder...

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het hele jaar dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00 uur.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Zomerseizoen

Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis

Kinderen 3 t/m 12 jaar €15,50

Vanaf 13 jaar €17,-

65 Plussers €16,00

 

Winterseizoen

Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis

Kinderen 3 t/m 12 jaar €7,75

Vanaf 13 jaar €8,50

65 Plussers €7,00

 

Overige prijzen

Speurtocht €1,-

Cupje nectar €1,00

Vogelgids €2,50

 


10 Recensies over Vogelpark Avifauna

(Pagina 1 van 1)

 

"Ik hou van dit park"

monique   -   21-10-2018

21-10-2018

"Ik hou van dit park"

aanrader is de vogelshow. Bijna om emotioneel van te worden zo mooi. Als aan het eind al die vogels vrij rondvliegen en je weet even niet meer waar je kijken moet. Geweldig! Verder vond ik de diversiteit aan (gelukkig uitziende) goed verzorgde vogels mooi. De maki aapjes moet je gezien hebben. Ook een feestje. Doen!

Lees verder  


"een aanrader"

Thomas   -   17-05-2018

17-05-2018

"een aanrader"

speeltuin voor de kinderen zodat ze na aankomst van een lange rit eerst even de spieren kunnen losmaken en daarna pas het park in gaan. veel demonstraties, veel te zien en te ontdekken.

Lees verder  


"Super leuk"

Anoniem   -   05-04-2018

05-04-2018

"Super leuk"

Super leuk om die vogels te zien


"Absolute aanrader"

Ibaya   -   04-06-2017

04-06-2017

"Absolute aanrader"

Onderhand het 3e jaar op rij dat wij ons Afivauna-jaarabbonnement verlengen. Prachtig park met heel mooie, speciale dieren (van vogels tot apen!), spectaculaire vogeldemonstraties en voor de kids veel speelplezier met botsautootjes, bootjes, "mini-kartbaan", glijbanen etc. Zeker een aanrader voor jong en oud!

Lees verder  


Debby   -   12-10-2015

12-10-2015

Wat een leuke dag hebben we gehad. 2 vogelshows bijgewoond die allebei heel verschillende vogels lieten zien. Verder alle vogels bekeken in hun kooien en daarna nog even lekker in de speeltuin spelen. Super. Als klap op de vuurpijl nog lekker wezen eten in het park restaurant bij de live cooking. Het was heerlijk. Dus al met al een top dag

Lees verder  


Aslan   -   24-08-2015

24-08-2015

Vogelpark Avifauna is goed bezig met het restylen van hun park. Dit uit zich o.a. Met het toevoegen van kleine zoogdieren. Een mooi halfapen doorloopverblijf, en de Aziatische tuin met rode panda's. Ook de ara volière is mooi geworden. Er zijn nog wel een aantal verbeter punten. Zo zou het goed zijn als de amusementshal verbouwt wordt tot indoorspeeltuin.

Lees verder  


Tineke   -   29-08-2014

29-08-2014

Groot vogelpark, en mooi om heerlijk te wandelen, het is trouwens ook wel eens fijn om ergens gratis te mogen parkeren. We hebben heel erg gelachen bij het het voeren van de Lori's ze komen met velen op je af om de bakjes honing leeg te likken. Daarna vol bewondering gekeken naar de vogelshow wij vonden het erg leuk en sensationeel. Geweldig om te zien hoe ze die vogels zo hebben kunnen trainen.na afloop heerlijk spelen in de speeltuin, wij kregen een regenbui dus toen was het heel fijn dat er ook een deel binnenspeeltuin is.

Lees verder  


francis   -   04-01-2014

04-01-2014

Slecht park verblijven smerig dieren zitten in vieze hokken er lagen dooie gieren ik ga een melding doen bij de dieren politie


Mariska   -   10-05-2013

10-05-2013

Wij zijn hier al vaker geweest. Iedere keer als we er zijn hebben we weer veel plezier. We genieten van het aantal soorten vogels. De vogelshow is heel indrukwekkend. Ze vliegen vlak over je heen en luisteren heel goed naar de verschillende tekens die ze krijgen. Voor onze kinderen was vooral de speeltuin heel erg leuk en daar hebben we ons dan ook een hele tijd kunnen vermaken.

Lees verder  


Marie Louise de Bruyn   -   10-05-2013

10-05-2013

Vandaag 10 mei 2013, onze ouders verrast met een bezoekje aan Avifauna. Ondanks dat het niet heel zonnig was ons prima vermaakt. Oorspronkelijk kom ik uit Boskoop en komen wij al heel wat jaar in Avifauna. Echter nu woon ik zelf in Alphen aan den Rijn sinds 7 jaar en heb inmiddels 2 kindjes van 4 jaar en 2 jaar. Die hebben zich eveneens prima vermaakt. Ze keken weer hun ogen uit. Helaas was het koffiezetapparaat op het CUBAterras net stuk toen wij aankwamen. We waren wel echt aan koffie toe gezien de kou & wind deze dag. De vogelshow deed onze ogen weer goed de kost geven. Wauw wat een hoop vogels die hun best deden. De toer afgesloten met een bezoek aan de welbekende speeltuin deed de kindjes nog meer plezier beleven uiteindelijk met een voldaan gevoel naar huis. Toch hebben we nu maar besloten om ook een abonnement af te sluiten, het is dan zo makkelijk om even snel naar het park of alleen de speeltuin te gaan. Als het goed is moet de zomer tenslotte nog beginnen ;-)

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Vogelpark Avifauna?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Review: Avifauna, meer dan alleen vogels?

Vogelpark Avifauna staat bekend om de enorme collectie vogels en de indrukkende vogelshow. Maar is dat alles wat je van Avifauna kan verwachten of is er meer?

Lees verder...

 

Dagje uit naar de leukste Vogelparken van Nederland

14 Fijne speeltuinen in Leiden en omgeving

Vogelshow van Avifauna nu nog indrukwekkender

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Vogelpark Avifauna te melden