Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Vogelpark Avifauna

Gemiddelde

3.9 van 5 sterren / 13 recensies
Pagina 1 van 3

Martijn schreef:

Trust Score:

01-03-2020

"Mooie vogels in verouderd park"

Mooie, goed verzorgde vogels. Leuk voor de kinderen. Park is wel verouderd. Beetje verga. Glorie. Gegeten in het buffetrestaurant. Eten is prima, wel een vreetschuur.


Yvonne schreef:

Trust Score:

07-08-2019

"Een aanrader. "

Je kunt er lekker wandelen 2 vogelshows gezien waar je kippenvel van kreeg. Saampjes hebben we van deze dag genoten.


Thomas schreef:

Trust Score:

30-07-2019

"Avifauna biedt echt veel"

Het is meer dan slechts een vogelpark. Het heeft allereerst prachtige inrichting. Het begon al goed met een fraai oud poortje wat lijkt op het kleine neefje van de poort in Sneek. Verder heel veel slootjes, een mooi meer, veel zon en schaduw, veel bloemen. Watervalletjes. Het doet erg buitenlands aan. En dan de dieren. Veel uitzonderlijk mooie vogels, maar ook apen. Sommige plekken zijn losloop gebied. Een andere favoriete plek was het voeren van de vogels met bakjes nectar. Ze komen dan op je arm (of hoofd) zitten. De vogelshow mag je ook niet missen. De speeltuin was ook heel uitgebreid en omvangrijk . Er was een nachtgedeelte met uilen, een ruime kas met tropische vogels, enzovoorts. Subliem!


monique schreef:

Trust Score:

21-10-2018

"Ik hou van dit park"

aanrader is de vogelshow. Bijna om emotioneel van te worden zo mooi. Als aan het eind al die vogels vrij rondvliegen en je weet even niet meer waar je kijken moet. Geweldig! Verder vond ik de diversiteit aan (gelukkig uitziende) goed verzorgde vogels mooi. De maki aapjes moet je gezien hebben. Ook een feestje. Doen!


Thomas schreef:

Trust Score:

17-05-2018

"een aanrader"

speeltuin voor de kinderen zodat ze na aankomst van een lange rit eerst even de spieren kunnen losmaken en daarna pas het park in gaan. veel demonstraties, veel te zien en te ontdekken.


Anoniem schreef:

Trust Score:

05-04-2018

"Super leuk"

Super leuk om die vogels te zien


Volgende pagina  

  Terug naar Vogelpark Avifauna


Klik hier om onjuiste gegevens van Vogelpark Avifauna te melden