WRKSHOP Eindhoven

WRKSHOP is uniek in Eindhoven. Met een aanbod van ruim 60 activiteiten, een sfeervolle locatie in het centrum van Eindhoven, een vast team van enthousiaste spel-en-workshopleiders en duidelijke all-in prijzen is WRKSHOP dé place to be als je op zoek bent naar een activiteit voor een groepsuitje.

 

Zijn jullie op zoek naar een actieve middag gericht op teambuilding? Ga dan voor een actieve citygame zoals Wie is de Mol of de populaire Escape Game! Zijn jullie liever creatief bezig? Kies dan een van onze schilder workshops zoals de workshop popart of action painting. Een activiteit vol pure fun en competitie? Kies dan één van onze vele quizzen! Een pikante activiteit voor een vrouwen vrijgezellenfeest? Kies dan de 50 tinten grijs quiz of workshop naaktmodel schilderen. Maar met activiteiten zoals de citygame The Hangover of de bierproeverij ben je ook voor een mannen vrijgezellenfeest bij ons aan het juiste adres. Het is duidelijk: een zeer divers aanbod dus geschikt voor ieder denkbaar uitje in Eindhoven!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 tot 18.00 uur

Zaterdag en zondag alleen bereikbaar voor de geplande activiteiten

 


0 Recensies over WRKSHOP Eindhoven

Hoeveel sterren geef jij WRKSHOP Eindhoven?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Hier zijn tips voor de leukste dagjes weg voor jou en je team!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van WRKSHOP Eindhoven te melden