Real Axe Throwing Utrecht

Axe Trowing is een unieke groepsactiviteit waar nog lang over gesproken zal worden. Het magische gevoel als je de de bijl gooit is absoluut niet te omschrijven! Axe Throwing is voor iedereen toegankelijk. Met andere woorden het draait om pure techniek en precisie. Geen nood dus om afgetraind te zijn om de roos te kunnen raken. Daarom is Axe Throwing het perfecte bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of uitje met vrienden en familie. Tijdens de activiteit is het uiteraard mogelijk om te genieten van een hapje en drankje. Krijg je het een beetje benauwd van deze toffe activiteit? Geen zorgen! Je wordt begeleid door een axepert om je te voorzien van de juiste tips en de veiligheid te waarborgen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Real Axe Throwing €19,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Real Axe Throwing Utrecht

Hoeveel sterren geef jij Real Axe Throwing Utrecht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Hier zijn tips voor de leukste dagjes weg voor jou en je team!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Real Axe Throwing Utrecht te melden