De Oude Hortus

De Oude Hortus. Een prachtige stilteplek in het hart van de stad, waar je kan ontsnappen aan de drukte van de dag en terecht kunt voor rust, lunch en koffie.

 

In deze unieke, historische tuin vergeet je dat je midden in de stad bent. Het is een rustige plek om te wandelen en biedt inspiratie voor tuinliefhebber. De tuin is verdeeld in een aantal delen, waaronder een cottagetuin en een medicinale tuin: de Regiustuin. Daarnaast herbergt de tuin vele plant- en boomsoorten. Zo staat hier bijvoorbeeld een van de oudste Ginkgo biloba's van Nederland. Dit exemplaar is ruim 250 jaar oud.

 

Ook met kouder weer heeft groen hier een warm onderkomen in de kassen. Deze blikvangers zijn in 2007 volledig gerestaureerd en herbergen een grote variatie aan planten. Zoals de indrukwekkende Victoria Longwood. De bladeren van deze waterlelie groeien in de zomer tot wel 1,5 meter in doorsnee.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Elke dag open van 10.00 tot 17.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over De Oude Hortus

Hoeveel sterren geef jij De Oude Hortus?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van De Oude Hortus te melden