De Fabriek Woerden

De Fabriek Woerden biedt voor ieder wat wils. Wat dacht je van Golf in the Dark of je innerlijke kunstenaar loslaten bij Gooien met Verf? Zowel Gooien met Verf als Golf in the Dark beschikken over airconditioning. Wat meer spanning? Vanaf 15 jaar kan iedereen deelnemen aan Misdaaddiner. Vanaf 18 jaar is er ook nog de Gascape. Kun jij het aan bij dit voormalige tankstation?


Golf in the Dark

Golf in the Dark is een van de gaafste overdekte 18 holes (airconditioned) glow in the dark minigolfbaan in Nederland en geschikt voor volwassenen n kinderen vanaf ong. 8 jaar. Kinderen onder de 8 jaar zijn ook welkom. Voor deze kinderen kan het soms wat spannend zijn door het donker, het bewegende decor en de geluiden.


Fabriek Woerden Golf in the Dark


Gooien met Verf

In ons atelier kun je je naar hartenlust uitleven en de creatieve kant van jezelf de ruimte geven met verf. Gooien met Verf.nl verzorgt creatieve workshops met verf. Je creert door middel van gooien - spetteren - spuiten - druppelen - mikken - gieten een uniek schilderij. Een ieder van jong tot oud, met of zonder schilderstalent, kan op deze manier een kunstwerk komen maken. Na onze uitleg ga je geheel zelfstandig aan de slag. Gedurende het proces krijg je ook tips en ondersteuning van ons. Het resultaat is altijd verrassend! De Gooien met Verf workshops duren ongeveer 1,5 uur.


De fabriek woerden Gooien in de werf


Misdaad Diner

Alle gasten nemen als personage plaats aan de mooi gedekte tafel in het restaurant van Fabriek Woerden. Al snel komen jullie erachter dat niets is wat het lijkt... Tijdens het overheerlijke en toepasselijke diner komen vele geheimen boven tafel en moeten raadsels worden antrafelt. Lukt het jullie de misdaad op te lossen?


De fabriek Woerden misdaad Diner


De Pretfabriek

Bij Indoor speelparadijs De Pretfabriek kunnen kinderen spelen, klimmen, klauteren, springen, glijden, knutselen en nog veel meer... Kijk voor meer informatie op: De pretfabriek Woerden


De pretfabriek


Gascape Escape Room Woerden

Gascape is een unieke real life gaming experience waarbij het de bedoeling is binnen 60 minuten te ontsnappen uit een kamer door middel van het oplossen van verschillende raadsels en opdrachten. Samenwerken is hierbij een belangrijk onderdeel. Zoals de naam Gascape misschien al doet vermoeden bevind jij je in deze Escape Room op een tankstation. Het is de bedoeling dat jij en je partners in crime een tankstation gaan beroven.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 9.30 tot 18.30

Vrijdag 9.30 tot 22.00 uur

Zaterdag en zondag 9.30 tot 19.00 uur


Zaterdag 14 december 2019 geopend tot 14.00 uur

Dinsdag 24 december geopend tot 17.00 uur

31 december 2019 geopend tot 17.00 uur

1e Kerstdag 2019 gesloten

2e Kerstdag 2019 gesloten

1 januari 2020 gesloten

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Golf in the Dark 9,-

Gascape Escape Room 115,-

Misdaad Diner 49,95 p.p.

Pretfabriek 7,75 per kind

Gooien met verf vanaf 16 jaar 15,95 excl. canvas

Gooien met verf 8 t/m 15 jaar 12,95 excl. canvas

 0 Recensies over De Fabriek Woerden

Hoeveel sterren geef jij De Fabriek Woerden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van De Fabriek Woerden te melden