De Fabriek Woerden Gascape Escape Room

Het is 31 december 1999, en over de hele wereld maakt men zich op voor een jaarwisseling die als bijzonder spannend wordt beschouwd. Velen vrezen dat dit wel eens de laatste dag op aarde zou kunnen zijn, doordat computers niet bestand zouden zijn tegen het jaartal 2000. Mensen bereiden zich voor op mogelijke chaos.


Druk bezig met het oplossen van de raadsels in de escape room


In Woerden zijn inwoners druk bezig met het inslaan van voedsel, drank en andere benodigdheden om er zeker van te zijn dat ze de komende periode kunnen overleven. Bedrijven, waaronder het tankstation in Woerden, zijn gesloten.


De eigenaar van het tankstation heeft weinig vertrouwen in de komende periode en heeft uit voorzorg besloten om de winkel leeg te halen en te sluiten. Medewerkers hebben de afgelopen dagen de opdracht gekregen om te assisteren bij de ontruiming. Het pand is bijna volledig leeg, hoewel de eigenaar ervoor heeft gekozen om de kluis onaangeroerd te laten. Lukt het jou om binnen een uur met de buit vandoor te gaan?


Deze Escape Room kan gespeeld worden vanaf 15 jaar.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Prijs €129,95 per team (3 tot 7 personen per team)


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over De Fabriek Woerden Gascape Escape Room

Hoeveel sterren geef jij De Fabriek Woerden Gascape Escape Room?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van De Fabriek Woerden Gascape Escape Room te melden